2777
2789

این تاپیکو چند روز پیش زدم همه اومدن گفتن اره ما بدمون میاد، تجربیا رو تونستم درک کنم ، هر چند خوندن تاریخ خیلی جذابه و خوبه که بدونیم و اگه دبیر با وجدان و با سوادی داشته باشین که اصل مطالو بگه البته ، که معلم ما عالی هستن

اما خب تجربیا تا حدودی حق دارن بدشون بیان و ناراضی باشن

اما انسانیا رو نمیتونم درک کنم ، اخه مگه با علم از این قضیه که کل دروس حفظیه نیومدین این رشته پس از چی نارتضی هستین.

تاریخ خیلی عشقه ، خیلی جذابه ، با عشق بخونیدش😍❤

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

مشکل اینه خیلیا به خاطر نمره مجبور شدن بیان انسانیطرف مثلا ریاضی علاقه داشته معدلش کم بوده مجبوری او ...

مدارس غیرانتفاعی پس برا چیه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی دبیر تاریخ داشتیم میگف کتابارو ببندین

بعدم قضیه داخل کتابو با اب و تاب تعریف میکرد چیزایی ک حذف شده بود هم اضافه میکرد برامون

مثلا قهرمانای زن تو قصه های تاریخی ک اسمشون تو کتابا نبودم میگفت 

عاشق تاریخ و زنگ تاریخ بودم

رشتمم تجربی بود

میدونی تاریخی که تحلیف نشده باشه و اجباری توش نباشه قشنگه و اتفاقا ارزش خوندن داره.. ولی اینکه به ی کاری مجبورت کنن هیچوقت اون نتیجه دلخواهو نمیده.. من عاشق موزه رفتنم.. وقتی تایم داشته باشم سعی میکنم از منابعی که بی طرفانه تاریخو نوشتن بخونم ولی اجبار نه.. حتی پارسال فقط امتحاناشو پاس میکردم

🌊as deep as the Pacific Ocean

ی دبیر تاریخ داشتیم میگف کتابارو ببندینبعدم قضیه داخل کتابو با اب و تاب تعریف میکرد چیزایی ک حذف شده ...

اره معلم ماهم همینه 

همه معلما همینن

میدونی تاریخی که تحلیف نشده باشه و اجباری توش نباشه قشنگه و اتفاقا ارزش خوندن داره.. ولی اینکه به ی ...

اهان پس به خاطر حفظ کردنش ..

اگه داستانی و خلاصه شده بخونی عالیه

با این وضعیت مردم پولش از کجا بیاد

ترم اول برن دهمو بخونن بعد بیان دولتی

من دوست ندارم اصلااااااااوای خب طبیعیه به شخصه عاشق زبانم ولی خب خیلیا هم از این بدشون میادربط به سل ...

ن درس تخصصی انسانیاس تاریخ نمیتونم درک کنم کسی از درس تخصصی بدش بیاد

زبان عمومیه و منطقیه و کلا یه مهارته