2777
2789
عنوان

خدایی شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 98 پست
پسره چیکارس که فوق پولداره ؟

نمیشه بگم تابلو میشه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون میگیم حسودیمون نمیشه ناحقیم؟!😁

اتفاقا میگم حقی

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
من هم متولد ۸۰ ام خواستکار خوب نمیاددددددامسال کیفیتشون هم اومد پایین برای من برای همین دارم به متوس ...

عزیزم خب صبر کن تا دلبخواهت بیاد

منم ۲۷سالمه میخوام باعشق وعاشقی ازدواج کنم 

تا الانم صبر کردم حتی ۱درصدم پشیمون نیستم بااینکه تو خونمونم آنچنان اوضاع خوب نیست

شما هم صبر کن تااونی که دلته ازدواج کن

نه اینکه به یه مرد معمولی هزار تا خفت بدی چرا اونی نیستی که من میخوام

من دوستم ۶۷ مجرده ۷۱ مجرده ۷۳ مجرده

با کسایی که تاپیک 

متولد ۸۰ تازه ۲۳ سالته یکم صبر میکردی خب شمام خواستگارای پولدار میومدن برات

من متولد 80 نیستم امضام بخون

نه 

خواهرشوهرت زرنگ بوده فهمیده با چه کسی دوست شه 

شمام اگه زرنگ بودی میرفتی یه پسر خوب زیر نظر میگرفتی قدم به قدم بهش نزدیک میشدی دوست میشدی عاشقش میکردی وابستش میکردی و ازدواج میکردی

اگر منتظر خاطرخواه بشینی  و منتظر باشی تا انتخابت کنن معلومه تا موهات رنگ دندونات شه همچین کسی پیدا نمیکنی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
شما. اگه تو خانواده پدریت مثه خواهر شوهرت زجر میکشیدی شاید همچین خاطرخواهی داشتی

من خیلی زجر کشیدم از نظر مالی مشکل نداشتم اما زجر هابی کشیدم ک هیچکس ب عمرش هم ندیده بعد فوت پدرم و ازدواج مادرم من خیلی کشیدم 

وقتی یه دختر آپشن هاش کمتر از من باشه و ازدواجش بهتر باشه معلومه که زورم میاد

خب منم همین میگم دیگه 🫥🫥🫥🫥 نمیددنم چرا همه مخالفن بحث خواهر شوهر نیست وقتی کسی ازم کمتره بهتر ازدواح کنه خب آدم زورش میاد 

نمیشد خونه اجاره کنن برات؟تک فرزند بودی؟

ن عزیزم نمیشد من سال ها سوختم