۲۰۰ ملیون پول دارم الان بااین قیمت طلا بخرم فکر کنین اجرت و این چیزا سال دیگه مثلا برجای ۶ یا ۷ بفروشم ضرر میکنم یانه؟
ماشین چطوره بخرم ماشین دیگه داریم یکی دیگه همبگیرم یا نه طلا ؟
توروخدا رو هوا نگین چون اگه ضرر کنم بدبخت میشم
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مگه میشه؟ طلای آب شده چیه ؟منظورت دست خودم باشه یا طلافروش؟
ماشین یک مدل پایین میشه
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
مگه میشه؟ طلای آب شده چیه ؟منظورت دست خودم باشه یا طلافروش؟ماشین یک مدل پایین میشه
ماشین نه
طلا بخر
گاهی واقعا ماشین رو دست ادم میمونه موقع نیاز از شانس بد مشتری پیدا نمیشه مجبوری زیر قیمت بدی(رو هوا نمیگم همسرم تو کار خرید و فروششه) طلای کهنه یا اب شده بدون ریسکه
ماشین نهطلا بخرگاهی واقعا ماشین رو دست ادم میمونه موقع نیاز از شانس بد مشتری پیدا نمیشه مجبوری زیر ق ...
گلم طلای کهنه منظورت چیه ؟ همون طلای مستمر ؟
و اینکه مطمئنی طلای آب شده یا کهنه ضرر نداره ؟ اگه قیمت طلا بره پایین چی