2777
2789
عنوان

آیا این کاربری واقعا فوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 115 پست
من که رفتم از تاپیکاش اسکرین گرفتم بشینم گریه کنم😑

یه یاسی نامی اومد گفت فوت کرده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودش خبر نداشت بیمارستان بوده دختر خالش این دروغا رو گفته

عزیزم برداسته تاپبک زده از مراسم ختمش از علائمیه اش

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یاسی دوستشه

خب ایشون تاپیک زده من الان دو روزه حالم بده

بابا معلوم بود الکی بود دیگه سناریو مرگش ۴تا تینیجر نوشته بودن 

خودکشی کرده تا بیمارستان زنده بوده تو بیمارستان سکته کرده مرده

قشنگ زوال عقل

من گفتم به نی نی یار بگید زنگ بزنه به اون شماره که ثبت نام کرده معلوم میشه زنده اس یا مرده شلوارشونو خیس کردن تاپیک و قفل کردن!

با کسایی که تاپیک 

نگو الان میان میگن به اکیپ ما حسودی میکنی😂😂

من نمیدونم این چجوری اکیپیه که هیچ شناختی از هم ندارن من دیروز از یکیشون پرسیدم خب طرف کدوم شهره برو تو سایت ارامستان همون شهر سرچ کن ببین اسمش تو متوفی هست یا نه میگفت نمیدونم کدوم شهره😐

عزیزم برداسته تاپبک زده از مراسم ختمش از علائمیه اش

خب اگه منظورتون کاربر یاسیه که باید بگم اونم خبر نداشته دروغه همه باور کرده بودن دختر خاله ی کسی که دور از جونش گفتن فوت شده این دروغا رو گفته و او استوری که گذاشته بودم دروغ بود

آخَر بِدَمَد صُبح اُمید اَز شَب مَن🌱☁️:)

خب ایشون تاپیک زده من الان دو روزه حالم بده

شما چرا باورمیکنی اخه

چهار تا کاربر بچه سالن که واسه توجه هرکاری میکنن هدفشونم همینه که نگرانشون بشی یا بشینی براشون گریه کنی

نه دروغ بود

وا

این مسخره‌ بازی‌ها چیه!!!

من کلی براش ناراحت شدم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

شما چرا باورمیکنی اخهچهار تا کاربر بچه سالن که واسه توجه هرکاری میکنن هدفشونم همینه که نگرانشون بشی ...

😊💛مشکل قلبی دادم اتقد حالم بد شد بخاطرش حلال نمیکنم کاربر یاسی و هرکی ک این دروݝو گفته

من نمیدونم این چجوری اکیپیه که هیچ شناختی از هم ندارن من دیروز از یکیشون پرسیدم خب طرف کدوم شهره برو ...

بهم میگن آجی حتی شماره همم ندارن

خدا لعنت کنه کرونارو دست هر بچه یه گوشی دادن

با کسایی که تاپیک 

وااین مسخره‌ بازی‌ها چیه!!!من کلی براش ناراحت شدم

😔😔😔