2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خرجت خیلی بالاست راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7896 بازدید | 207 پست
سرویس😑😑😑حالم بهم خورد از طرز بیانت

اشتباه گرفتی، یکی دیگه این کلمه رو استفاده کرد دقت کن بعد توهین کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر داشته باشن مشکلش کجاست

خب لابد نداره که میگه زیاده 

و واقعا هم پول کمی نیست 

البته من حداقلش رو گفتم درحد فلافلی و فست فودی

یه رستوران متوسط (لاکچری هم نه) دو برابر این میشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
ما برگر میگیریم ۲۸۰ پیتزا یک نفره میگیریم ۴۸۰

شوهر من بدغذاس هر رستورانی نمیره البته قیمتای تهران و کرج واقعا بالاس

بعد حجم کم

یکمم شکموییم ما

ی برگر دست ساز تو کرج هست ۲۸۰ اونجا ک میریم ۳ تا میگیره چون واقعا حجم کمه بعد نوشابه و سالاد و سس اضافه 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ولی دوستان به خودتون سخت نگیرید هی دنبال پس انداز و یه قرون دوقرون کردن نباشید 

هر جایی که لازم باشه خرج کنید اگه نکنید مطمئن باشید اون پول که سیوش کردین براتون خیر نمیکنه ...اینو با تجربه بهتون میگم....

خرج کنید جاش پر میشه 

حالا نه ولخرجی ولی خیلی حساب کتاب نکنید دنیا دو روزه بابا

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اگر دوستپسر نسبت مهمیه پس شما به عنوان دوستدخترش چه کارایی واسش انجام میدی؟ چه وظایفی داری؟

اون چیزی ازم نخواسته ولی خب من تو مشکلاتش بودم حرفاش شنیدم حرف زدیم مشکلاتش حل کردیم برای هم هدیه میخریم همو خیلی خوب می‌فهمیم قبل رابطه ی احساسی واقعا دو تا دوستیم