2777
2789

سوالی برام پیش اومده که چرا نگران شوهرکردن هستین؟ دلیلش چیه؟

فقط دوس دارید ازدواج کنین یا فکرمیکنین اگه ازدواج کنین دیگه همیشه خوشبختین ؟

خیلی بوده کسایی که شوهرشون خیانت کرده کتکشون زده سرشونو بریده طلاق داده یا از دنیا رفته 

بعدم اینا یا قوی بودن و تنها یا با بچه زندگی کردن و شاغل بودن یا با خانواده زندگی کردن یا که ...

برعکسم هست کسایی که تا پیری کنار همسر و بچه خوشبختن 

چه ازدواج کنی چه مجرد باشی تهش معلوم نیست چیه معلوم نیست چندسال بعدکجایی و چیکارمیکنی و در چه حالی هستی

پس بهتره از همین جایی که هستی لذت ببری و استفاده کنی و غصه چیزی که نداری نخوری

شما هم نظراتتون رو بگید

و دلیل این که میخواید ازدواج کنین

البته من خودمم گیجم نمیدونم چه کنم منم نگرانم و نمیدونم اینده چیه برای همین نمی‌دونم متاهل شم بهتره یا مجرد باشم 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازدواج خوبش خوبه 

خیلیا انتخابشون درست بوده و الان خوشبختن ولی خونه بابا هیچ خبری نیس همش یکنواختی یه بچه فقط تا ۹ ماه میتونه تو شکم مامانش بمونه بعد ۹ ماه حتی خودشم اگه بخواد دیگ نمیشه 

مجردی ام همینه 

خونه بابا تا یه زمانی خوبه 

بعدش باید بری دنبال زندگی خودت 

آینده خودتو بسازی 

ا ما با ا،دواج دنباله رشد و تغییر هستن.به همه زوجا هم اولش خیلی خوش میگذره...بعده ی مدت همه جی مثله ...

رشد و تغییرمیکنن؟

ازدواج خوبش خوبه خیلیا انتخابشون درست بوده و الان خوشبختن ولی خونه بابا هیچ خبری نیس همش یکنواختی یه ...

منظورم اینه این نباید اینقدر مهم باشه که  ادم خودشو اذیت کنه حالا یکی خواستگار نداره بخاطر این عقیده که باید قثط تا یه مدتی بمونه چیکارکنه؟ خودشو اذیت کنه گریه کنه

با اینکه حوصله ازدواجو ندارم ولی یکی از دلیلام اینکه که همه دارن تند تند ازدواج میکنن میترسم سنم بره ...

تو سن بالا هم میشه ازدواج خوب کرد 

درکت میکنم ولی تمرکزتو بذار رو خودت

وای اصلا تمرکز ندارم رو خودم ینی نمیدونم باید چیکار کنم نه رلی نه خاستگاری هوووف

درکت میکنم ادم وقتی یچیزی میخواد و نداره میبینه بقیه دارن اذیت میشه