2777
2789
عنوان

آقایون واقعا زنی که خرج نداره ارج نداره براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 93 پست

به نظر من بستگی به آدمش داره. در هر صورت افراط و تفریط خوب نیست

نه اینجوری باشه که هیچ خرجی نکنی، نه اینجوری که اونقد مخارجت سنگین باشه کمر شوهرت بشکنه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اگه خونه بابات داشتی حق داری بخوای اگه نداشتی واز شوهرت میخوای فقط........!

این چه حرفیه؟ کسی که خونه ی باباش سختی کشیده باید خونه ی شوهر هم سختی بکشه؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من نه...چون اگه همسرمو واقعا دوست داشته باشم،دلم نمیاد تحت فشار بذارمش...اما دیدم خانمایی که ...

کلا تعادل در زندگی از هر دو جنس خوبه و در مقابل آزار دادن همدیگه ی سادیسمه بنظر من، من خودم رو محک میزنم و شده تو زندگی گاهی با یارانه  ماه رو سر کردم و شده ماهی هم ریخت و پاشم در حد خرج چند ماه بوده ،چرا چون داشتم ، افراد مختلف در برابر این جمله واکنشهای مختلف دارند نمیشه برای همه یک نسخه یا یک. نظر داد، خسیس ، ندار ، بدهکار ، پولدار امانت دار  و.... هر کدوم یک مدل رفتاری دارند

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
دم داییت گرم زنی که عقده های خونه پدر آورده خونه شوهر باید طلاق داد

دقیقا 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
اگه خونه بابات داشتی حق داری بخوای اگه نداشتی واز شوهرت میخوای فقط........!

هیچ ربطی نداره من ازدواج کردم که همسرم صفر تا صد خرجمو بده وظیفه اش هست همین فکرارو کردید مردارو پرو کردید 

تو ده سال زندگی همسرمو جوری بار آورم که تمام خرج هارو وظیفه  خودش بدونه ۷۰ پول فیلر صورتم شد هر مردی نمیده اما همسرم وظیفه خودش دونست پرداخت کرد 

بعضی خانم ها تا لقمه ای که خونه شوهر میخورن فکر می‌کنن لطف مزد هست مرد هم میفهمه سرشون منت میذاره 

اینا چرت میگن چیزی ک من توجامعه میبینم اینه که پسرا در به در دنبال زنی آن که با ماشین پرایدشون ومستا ...

اینم نظر شماست و محترم

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
دیدم کسی رو که از همین بابت با وجود اینکه خیلی هم دست بخیر داشته و کریمانه بذل و بخشش می‌کرده با انب ...

باید بنظرم رفتار طوری باشه که طرف مقابل برای اهدا و هدیه و هرچی که اسمشو میزارین با کمال میل ببخشه نه با لرزیدن دست، هیچکس با خودش نبرده ،اگر مردی چیزی بنام زن نزده بعد اون به زن و بچه ها میرسه نه همسایه

باید بنظرم رفتار طوری باشه که طرف مقابل برای اهدا و هدیه و هرچی که اسمشو میزارین با کمال میل ببخشه ن ...

قبل مرگ شخص تملک کاملی بر اموالش داره و می‌تونه تمامش رو ببخشه و هیچ چیز برای وراث باقی نگذاره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

خرج و ارج رو بندازین دور 

زن باید سرمایه داشته باشه واسه خودش 

چه با شاغل شدنش و پس انداز کردنش  چه با گرفتن پول از همسرش و خونه به نام شدنش 

زنی که بریز و بپاش داره ولی هیچ سرمایه ای نداره خیلی بیچاره س..آینده قابل پیش بینی نیس وگرنه حال رو که همه میتونیم بسازیم 

باید بنظرم رفتار طوری باشه که طرف مقابل برای اهدا و هدیه و هرچی که اسمشو میزارین با کمال میل ببخشه ن ...

وقتی مرد خدای نکرده بمیره مادر پدر و خواهر برادراش میان سراغت اموالش خیالت راحت نمیذارن همه به زن و بچه برسه 

آدم باید فکر همه جارو بکنه