2777
2789
عنوان

شوهرم از کار و بچم به عنوان اهرم فشار استفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 66 پست
سختت نیستی میری روستا؟ من یکی اصلا روحیه اش ندارم مسیر طولانی رو هر روز برم و بیام اینجورم استرس بچه ...

دور نیست کلا 20 دقیقه با سواری من با اتوبوس میرم 40 دقیقه. زنگ آخرم 12 و ریه میخوره یک خونه ام

همونجور ک اون از زیر بار بچه شونه خالی میکنه توام یکی دوبار ب زبون وقتی همچی حرفی زد بگو نگه ندار بندازش از خونه بیرون یا بزارش خونه تنها و برومگه رو پیشونی من نوشته تا آخر عمر کلفت تو و بچه ات باشم.اینو رو بگو و دست پیش بگیر

دوسه بار ک اینا رو بگی کوتا میاد

تجربه کردم ک میگم.همیشه دست پیش جوابه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور نیست کلا 20 دقیقه با سواری من با اتوبوس میرم 40 دقیقه. زنگ آخرم 12 و ریه میخوره یک خونه ام

خب پس زیادم نیست؟ شوهرت صبحا سر کار نمیره؟ 

به نظرم به رو بسپر مادری کسی مردا خوب بچه داری نمیکنن

همونجور ک اون از زیر بار بچه شونه خالی میکنه توام یکی دوبار ب زبون وقتی همچی حرفی زد بگو نگه ندار بن ...

واقعا همینه هی دیده من ضعف نشون دادم بدتر شده هر دفعه دست میزاره رو نقطه ضعفم

خوشبحالت..حتما خوش صحبت هستیدداد هم میزنید؟چطور کنترلشون میکنید؟

ابتدایی اصلا بدون داد ممکن نیست بلاخره بچن و پرتحرک. روش های مدیریت کلاس زیاده بعضی اوقات تشویق آروما بعضی اوقات تنبیه شلوغا جوابه هرچی کلاس جذاب تر بشه خودشون ساکت تر میشن 

سلام عزیزم.خوب بگو همسرت صبح ببره مهد کودک.منم شاغلم ساعت ۶بایدبرم سرکار ولی همسرم بچه رو ساعت ۸میبره مهد بعد خودش میره سرکار.اونم شغلش آزاده 

😊😊خدا یکی🌹محبت یکی🌹یار یکی😊😊
نمی‌بره تنبلیش میاد حوصله نداره حاضرش کنه ببره

اگه شما چاشتش رو بزارین فقط یه لباس میخواد دیگه.

البته مردها غر میزنن،جوابشو نده یادش میره.مثلا میخواد یه منتی بزاره

😊😊خدا یکی🌹محبت یکی🌹یار یکی😊😊
چطور میگی جذاب تر کار خاصی به علاوه رفتن پای تابلو و تدریس دارید؟

ببین عزیزم هر درسی نیاز به ایجاد انگیزه داره. شده یه صوت با اسپیکر یه سرود مرتبط یه فیلم کوتاه یه شعر اول کلاس یا یه داستان که ربط داشته باشه یا ارتباط درس به کاربرد در زندگی  بچه ها رو میخکوب میکنه همش دنبال اینن که بفهمن خب بقیش چی. چی میشه چطور میشه. همه درسا میشه اینجوری روش مانور بدی ریاضی یه مقدار کم تر.