2777
2789

فرقی نداره کجا باشه

فقط واقعا دیده باشین که کارش عالی باشه😂

واسه بینی گوشتی

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟.. به دعای قلبای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم پیش دکتر کاظمی عمل کردم اتفاقا بینیم هم گوشتی بود حالا هیچ کس باورش نمیشه تبدیل به این قیافه شد ...

مرسی عزیزم

مطبشون کجاست؟ چقد عمل کردی؟

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟.. به دعای قلبای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد...

عالی شاهی گرگان. کیانوش ناهید مشهد .

مرسی عزیزدلم

آدرس یا شماره تلفنشون رو ندارین؟ خودتون عمل کردین؟

فقط عبدالرضا خاتمی

مطبشون کجاست؟ خودتون عمل کردین؟

نمی‌دونم دکتر خوب برای بینی های استخونی بزرگ زاهدان و تهران معرفی میکنین 🫠 تهران حسین نژاد شنیدم خو ...

اهوم بینی گوشتی چطور😂🤦🏻‍♀️؟

اخه من دماغم گوشتی و یجورایی پهنه

راسته میگن بینی گوشتی عمل تاثیر ندارع و بازگشت داره؟؟

من از دکتر خودم خیلی راضیمتهران رومیانیفقط اینکه کاملا طبیعی عمل میکنه

مرسی عزیزدلم

چه خوب بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟ چقدر عمل کردن