2777
2789

نمیدونم چرا ترسیده بودم بیشتر از اینکه دندونم درنیاد تو خاب شما تعبیرشو میدونین فقط یکیش افتاده بود

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

تعبیرش خوب نیس بگم؟ اتفاقا برا بابام دقیقا تعبیرشد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ولی یکی از اعضای خانواده فوت میشه خدانکنه البته

اگه خون اومد باطل میشه

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

من هزارتا خواب دیدم که تاحالا تعبیر نشده به خواب اعتقاد ندارم فکرتونو درگیر خوابهاتون نکنین

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ببخشید ولی یکی از اعضای خانواده فوت میشه خدانکنه البتهاگه خون اومد باطل میشه

واییییی خدانکنه خون نبود

مرگ هست تعبیرش بزن بستگی داره اگه ور باشه یعنی فامیل دوره 

صدقه بده و  آیت الکرسی بخون

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
بگو توروخدااا

مرگ یکی عزیزان

بابام این خواب رو دید سه چهار روز بعد مادرش فوت شد

البته همش تعبیره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

واییییی خدانکنه خون نبود

متاسفانه...

صدقه بده

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

خوابتون رو توروخدا برای کسی تعریف نکنید 

هرچی بگه حتی اشتباه همونجور تعبیر میشه🤦🏻‍♀️

خواب شمام اصلا خوب نیست، صدقه بده 

استرسم نگیر که خدایی نکرده با استرست اتفاق بدی نیفته

.. بعدشم سرچ گوگل هست دیگه قشنگم چرا اینجا میپرسی 

که شاید یکی اشتباه بگه!! بنظرم که قفل کن تاپیکت رو🧡 

مرگ یکی عزیزانبابام این خواب رو دید سه چهار روز بعد مادرش فوت شدالبته همش تعبیره

یا  خدا حتما صدقه میدم