من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻
نی نی یار نمیتونه به کسایی که سایت ساختن بگه؟🤣🤣اعتراضات زیاد شه درست میکنن به همین سایت بی درو پیک ...
خب عزیزم وظیفش نیست .مسئول فنی سایت اینو میدونه و درستش میکنه .عزیزم چه اعتراضی وقتی چند وقت پیش کاربرا گفتن تاپیک نزنین تا مسئول سایت به خودش بیاد و بتونیم خودمون تاپیکها رو حذف کنیم کدوم کاربر حرف گوش کرد ؟
پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
بله عکس میزاری بعد یه ساعت از غذا خوردن تفریحشون گشت گزارشون بر میگردن عکسو تایید میکنن بیشتر از ۳ د ...
نه خب عکس فقط پست اول میره گوگل بعد نمیره ولی سه دقیقه بگذره حذف نمیشه...کلا سایت خرابه من رفتم یه عکس گذاشتم تاپیکم میگه به زودی منتشر میشود هنوز نیومده میترسم تاپیکمو پاک کنم عکسه بره جای دیگه سردربیاره
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
نخیر نمیره از چندتا تاپیک شات بگیرم ببینی پست چندم بودن و چون تو تاپیک مونده رفته گوگل؟دقیقاا منم هم ...
وای جدی؟ رسیدگی صفرصفرصفر...من چه میدونم حالا عکس گل بود تو گالری بود گذاشتم تاپیکم...بعد گفتم ببینم اگر از گالریم حذف کنم اینجام حذف میشه یا یه عکس دیگه از گالریم جایگزین میشه یا نمیدونم همین میمونه که اینم اینطوری شد
وای جدی؟ رسیدگی صفرصفرصفر...من چه میدونم حالا عکس گل بود تو گالری بود گذاشتم تاپیکم...بعد گفتم ببینم ...
دقیقا اصلا رسیدگی نمیکنن مجبوریم بمونیم چون همه خانومیم و میتونیم به هم کمک کنیم و سایته دیگه ای هم نیست. که به لطف همکاران نی نی سایت دیگه مرداهم عضو شدن و تیکه میندازنو زن خراب میکنن تو سایت خودمون
یه کاربر بنده خدای دیگه هم تو تاپیک من عکس گذاشت اصلا عکسش معلوم نبود کجا رفت چیکارش کردن