2777
2789

۳۰۰ وام گرفته که ی خورده بدهی هاشو بده ک خواهر بیشرفش پول براش نزول جور کرده بود 

بعد از طرفی من ماشین فروختم سمت خونه خودمون تعمیر کنیم چون خونه باباش چسبیده بود ب خونه ما واسه اونم بازسازی کردیم بعد الان ی پراید داغون مدل ۸۳ خریده دهنمو بسته ولی ب نامم نزده سر همین ۱۵ تومن از باباش گرفته بود رو هم پس داد ولی نگفت زن خر من بیا این دو تومن پول واس تو 🫤  بدهی همه بدهیه واسه من عنه

با آدم پررو باید پررو بود 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزار بار گفتم برا شوهر طلا نفروشین ،ماشین نفروشین ، پس اندازهاتون رو رو نکنین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

خوب بگوعزیزم بیاپول بابابریزبحساب شماره کارت باباتم بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

البته واسه شوهری ک بیشعوره

من هم ماشین فروختم هم طلا

بهترشو پس داد وقتی تونست بدون یک کلمه حرف پس و پیش

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

خوب بگوعزیزم بیاپول بابابریزبحساب شماره کارت باباتم بده

بابام میگه دیگه ی سال گذشته ولش کن نگو بهش 

هرچند که اگه بدیم بهش کلی دستش باز میشه 

حالا اون اصلا هیچی ولی اینکه نمیگه توهم انقدر حرص خوردی سر جور شدن ضامن بیا این ۵ تومن ی گرم طلا بگیر😂منی ک فقط ی حلقه دارم

بابام میگه دیگه ی سال گذشته ولش کن نگو بهش هرچند که اگه بدیم بهش کلی دستش باز میشه حالا اون اصلا هیچ ...

شمابگووقتی ۱۵باباشوداده پول باباتوبگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ادم تاادم فرق داره