2777
2789
عنوان

راضیم از اینکه بچه دار نشدم 🤷‍♀️شما بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 180 پست
من یک فرزند دارم. سال ها بچه نمی خواستم ولی یه جایی نظرم عوض شد و تقریبا دیر بچه دار شدم.خیلی چیزها ...

خدا برای هم حفظتون کنه

بچه شیرین ترین مخدر جهانه

حتی خود من که ده ها دلیل منطقی دارم میدونم بچه دار بشم از خودم خواهم پرسید قبل مادر شدن چکار میکردم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دوستم بعد سالها درمان رحم جایگزین گرفتن دوقلو و دقیقا خودشون هم دوقلو همون موقع باردار شدن چون استرس ...

عزیزم خداحفظشون کنه

متاسفانه خیلی آدم استرسیم ولی انقد که این مسیر دردناکه

بدنم داغون شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بیشتر از همتون کار خونه میکنم چون وسواس دارم یجورایی شاغل هم هستم داخل خونه کار انجام میدم

من تقریبا همسن شمام

شاغل نیمه وقت 

ولی دیر ازدواج کردم

دو تاییمون بچه نمیخاییم و حتی یکبار هم اقدام نکردیم

از بس تو تو بچگی اذیت شدم به خاطر دعواهای بابا و مامانم و 

طلاقشون

کلا هم از ازدواج می‌ترسیدم و هم الان از بچه داری و گیر افتادن 

میترسم 

بالاخره مجبورا از ترس تنهایی ازدواج کردم و

با اینکه خیلی هم  از این ازدواجم راضی نیستم

بعضی وقتا میگم حیف کاش زودتر ازدواج کرده بودم 

چرا این قدر از مسئولیت میترسیدم و از زندگی با مرد هراس داشتم

چرا فکر میکردم همه مردا بد و پستن؟!

الان هم تازه چند ماهی هست به بچه دار شدن کمی فکر میکنم

میگم  من که تا حالا بچه داشتن رو حس نکردم

شاید مثل ازدواج دارم سختش میکنم

شاید بعدا حسرت بخورم

تا حالا همش از بس بچه نیومده و نداشته ام رو دوست داشتم 

به این دنیای بی‌رحم نیاوردمش

و میترسیدم زندگی بچگی من رو تجربه کنه

و الان که بفکر افتادم  میگم نکنه دیر شده باشه و بعدا بچه به من گیر بده  که تو و بابا سنتون بالاست؟! 

اصلا بچه دار میشم

سالم بدنیا میاد و هزار و یک فکر دیگه

شاید رحم یا بدنت ضعیف بوده شاید استراحت نکردی

دکتر بعد سونو گفت شرایط رحمت خوبه

طبع بدنم کلا سرده ولی قبلش خیلی گرمیجات خورده بودم

بعد انتقال استراحتم زیاد بود روز چهاردهم لک دیدم شوکه شدم

دکتر بعد سونو گفت شرایط رحمت خوبهطبع بدنم کلا سرده ولی قبلش خیلی گرمیجات خورده بودمبعد انتقال استراح ...

گرمیجات که خودش باعث پریودی میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
قبل انتقال عزیزم

همون میگم خوب شاید خیلی طبع بدنت رو گرم کردی 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نمیدونم والا چی بگم

انشالله که زودی صاحب یه فرشته سالم بشی🌱❤️

منم ۳۵ ساله ، ۶ ساله ازدواج کردم بچه ندارم و بسیار راضی 😍😬

عالی

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

من بچه دارم و بهترین اتفاقیه که تو زندگیم افتاده بلاخره هر کی یه نظری داره ولی بنظرم بچه نیاوردن یعن ...

بله ولی برای کسی که بچه دوست نداره بچه آوردن یعنی 

نابود شدن.

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

لحظه شماری میکنم واسه به دنیا اومدن بچماز نظر من زندگی بدون بچه بی معنیه

برای کسی که بچه دوست داره نه برای کسی که نداره