2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاددد☹️🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 159 پست
خردادی

زدی تو هدف!

الان هرچی حس میکنی راجبش بهم بگو و جواب اون سوال هامم بده لطفا

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باردار نیستم ، مجردم ، روز اخرپریودم امروزه تقریبا قبلا یبار گاستروانتریت روده و معده گرفتم امروز از ...

شاید تو تغذیه ت مراعات نکردی. 

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

میشه جواب منو بدی؟حرفای دیشبش راست بود؟تموم شد همچی؟گفت میره جدی بود؟

اره جدیه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

دوست صمیمی اکسم دیشب توی واتساپ زنگ زده بود بهم بعد گفت ببخشید دستم خورد..یبارم دو ماه پیش زنگ زده ب ...

دستش نخورده

ماه تولد یا اول اسممبرگشت داریمحسش چیه

اول اسمت میم یا نون

پاییز یا زمستون

بنظرت چرا اینکارو کرده عزیزم ؟

آمارتو به اکست بده