2777
2789
عنوان

خاطره و تجربتون از زایمان😇

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 19 پست
من به شدت از زایمان طبیعی میترسیدم گفتم سزارین اختیاری میکنم مادر شوهر بابت پولش پوکیده بود که اگر ب ...

انشالله مال منم اینجور بشه دعا کن برام سزارین اجباری بشم🥲کدوم بیمارستان بودین؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله دعا کن برام خیلی شرایطم سخته از طبیعی میترسم برای سزارین اختیاری هم ۳۵ تمن میگیرن

عزیزم اصلا از طبیعی نترس منم نی ترسیدم هنوزم می ترسم ولی ارزشش رو داره 

از الان ورزش و پیاده رویی کن 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اصلا از طبیعی نترس منم نی ترسیدم هنوزم می ترسم ولی ارزشش رو داره از الان ورزش و پیاده رویی کن

میترسم واقعا وحشت دارم دست خودم نیست🥺🥲 تو رو خدا برام دعا کن بچه ام بریچ باشه سزارینم کنن یا هرچی 🥺🤲

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله مال منم اینجور بشه دعا کن برام سزارین اجباری بشم🥲کدوم بیمارستان بودین؟

به امید خدا به سلامتی نی نی تو بغل بگیری به قول مادرم این بندی هست که خدابسته خودش،هم باز میکنه با فندق حرف بزن بگو مامان طاقت درد نداره  عزیزم من کرمان بیمارستان پیامبر اعظم بودم