2777
2789

ممکنه از عفونت باشه آخه سوزش و خارش ندارم  فقط خیلی این چن روز خیلی خسته و کوفته هستم وهمش میخام بخوابم  و اینکه خیلی بد اخلاق شدم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم علائم پریودی و بارداری مثل همه انشالله باردار باشی ولی باید صبر کنی تا از وقتت بگذره

حالا ۱۱ روز دیگه مونده ک پریود بشم هیچ وقت اینجوری نشده بودم ممکنه باردار باشم یا عفونتی چیزی باشه 

عفونت رو نمیبینی تو شورتت؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

من خودم یک ماهه از بیمارستان بخاطر عفونت و زخم های وحشتناک مرخص شدم تمام این مدت دارو و سرم آمپول های تو رگی زدم عفونت تقریبا خشک شد و زخمم فریز شد ولی هنوز دل درد و کمر درد و دارم

حالا ۱۱ روز دیگه مونده ک پریود بشم هیچ وقت اینجوری نشده بودم ممکنه باردار باشم یا عفونتی چیزی باشه

ممکنه عفونت باشه کیست باشه خدانکنه باردار باشی احتمال بارداری هم هست فقط باید صبر کنی عزیزم من الان یکسالو‌ نیم مثل شما پریشونم ولی در آخر پریود میشم

انشالله که باردار باشی عزیزم خدا بزرگه🙏😍 یک هفته دیگه بی بی بزن

ممونم قشنگم انشالله اگرم باردار شدم یه بارداری بی خطر داشتا باشم و همه همینطور برای همه از خدا خواستارم

نه هیچی نمیاد

ی زنان دکتر برو

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم