2777
2789

حالم خیلی بده، مدتیه حتی رابطه هم نداریم،نمی اره اصلا سمتش بذم، محبت اصلا بهم نمیکنه، حتی نگامم نمیکنه، 

یه مدته باهام حتی حرفم نمیزنه خیلی سرد شده

کارم شده فقط گریه، همش میگم نکنه ازم سزد شده

، برا سرگرمی خودم رفتم کار در خونه اوردم میبینه دارم اذیت میشم میتونم کمکم کنه ولی کمک نمیکنه هیچی نمیگه این بیشتر دلمو میشکونه، میگم شاید اصلا دوستم نداره که دلش برام نمیسوزه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یهویی اینطوری شد ؟ قبلنا چطوری بود ؟

قبلا مودی بود یه چند روز اینجوری میشد سریع خوب میشد، الان یک ماه بیشتر شده تو این حالت مونده، بهشم میگم میگه تو اینجگر فکر میکنی

خب چرا ؟ ببخشید عزیزم اضافه وزن داری ؟ یا به خودت نمیرسی؟ خیلی غر میزنی ؟ ببخشیدا ناراحت نشی

نه بخدا بز عکس، به خودم میرسم در حد خودم هر روز حموم میرم حتی شده روزی دو بار میگم یوقت بو ندم، چاقم نیستم لاغزم