2777
2789

یه خواستگار اومده ، تیپ و هیکل عالی

با شخصیت و خانواده عالی ..تک پسر و فقط یه خواهر داره که اونم داره درسشو میخونه.

خودش دانشگاه درس میده   مدرسه درس میده ، مشاور تحصیلی هم هست ، یه موسسه اموزشی هم زدن اونجا شریکه و هم تدریس میکنه ، درامدشم عالی

دوتا ماشین داره یه خونه ۳۰۰ متریم اماده کرده

مادر و خواهرش بیست و چهارساعته برا دخترداییم عکس سرویس طلا میفرستن میگن برا تو خریدیم و امروز زنداییم داشت بهمون نشونم میداد برگام ریخته بود

دخترداییم شبیه همین دختره سارا تو سریال شمعدونیه

دقیقا شبیه اونه هم هیکلش هم ظاهر صورتش

و اینم بگم معلم سال دومشه و دانشجوعه

یعنی از قبل قبول شدن تا الان کلی خواستگار خوب اومده براش

😁😍

اما میخواد به اینم ن بده میگ فقط دندون پزشک چون هم کلاسش بیشتره هم پولدارتره

البته دو دله میگه اینم خوبه همچیش ظاهرش مد پسندمه اما دوس دارم  شوهر ایندم دندون پزشک باشه

(کلا از اول ارروش این بود))

بنظرتون چطوریه که بعضیا مثل دخترداییم همیجن کیسایی میاد سراغشون؟؟ یعنی به خاطر اینه چندسال دیگه معلم میشه؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! تاسیان 💔👩‍🦯

مفت خوری افتخار نداره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند سال دیگه پزشک میشم پس من چرا ندارم؟😐😑 البته نمیدونم دارم و بهم نمیگن یا واقعا ندارم 

قیافه م خوبه اجتماعی هم هستم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اصلا ربطی به غیر معلم و معلم بودن ندارهکلا قسمت عه هرچی تو پیشونیت نوشته باشن همون‌میشه و اینکه ننه ...

اره داییم هم موقعیت خوبی داره همه میشناسنش

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! تاسیان 💔👩‍🦯

منظورت چیه

دخترداییتو میگن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

سارا کیه متین ستوده؟

ویدا جوان به نظرم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن