2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12685 بازدید | 331 پست

شوهرت هم سطحتون نیست شما هم معلومه انقدر بریز و بپاش داشتی توی تولدت معلومه برات کیک و کادو کمه معلومه تازه میگی ماهانمم قطع کرده خوب از پسش برمیای اما خب تو به زندگی مجردی عادت داری به زندگی متاهلی و اینکه شوهرت احتمالا نمیتونه خواسته هاتو برآورده کنه عادت نداری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا معتقدن دنیا به کودک فقیر و کودک کار و افسرده نیاز داره! غیر این نیست. 🤦🏻‍♀️

نسل اینجوری آدمایی منقرض بشه بهتره

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

قرار بوده ۵ بده ولی یه بار بیشتر نداد🤣

همین کارو بکن خودش و فک و فامیلش جوری خجالت زده بشن ک نگو 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

برو تو گوگل معنای عزت نفس رو سرچ کن میفهمی

بعدم عزیزم من هیچی نگفتم این حرفها خودش گفته من ک نگفتم تولدم فلان بکن یا ماهیانه بده بهم خودش از اول گفته پیشنهاد خودس بوده 

بعدم عزیزم من هیچی نگفتم این حرفها خودش گفته من ک نگفتم تولدم فلان بکن یا ماهیانه بده بهم خودش از او ...

گفته که گفته اگه خیلی دلش میخاست میرفت سورپرایزت میکرد نه اینکه بهت اینارو بگه