2777
2789
عنوان

از درس خوندن خسته شدم بیاین تو رو خدا(ازمون معلمی)

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 74 پست

ب این فک کن دوست داری سال دیگ این موقع کجا باشب و چجوری 

ی علاف بیکار 

یادی معلم با حقوق 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن منابع خیلی تغییر کردن البته هنوز اعلام نکردن

واقعا؟؟؟

فک نکنم 

من نشنیدم جایی

خدا نکنه 

همینجوری عقبم وای ب حال اینکه عوض بشه

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
ب این فک کن دوست داری سال دیگ این موقع کجا باشب و چجوری ی علاف بیکار یادی معلم با حقوق

😭😭😭

ههععععییییی خدا کمکم کن

شما قبول شدی؟

یا خدا منم روزی هفت ساعت ولی قبول نشدم بیست نمره کم آوردم امسال دیگه نخوندم شرایطش رو نداشتم وگرنه م ...

ای خداااااا

فقط 20؟؟؟

حیییفففففف

وای خدا من اگر زبونم لال اینجور شم دیوونه میشم

😭😭😭ههععععییییی خدا کمکم کنشما قبول شدی؟

من عازه گلم استخدامی ن کنکور دادم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من پارسال شرکت کردم یکماه خوندم ۱۰ نمره ب حدنصاب کم اوردم ولی ازمون بانک دارم دعا کن راحت شم خستم ...

وااااا 10 نمره

چقدددد حیییفففففف

ای خداااا 

من چ کنم