atena999 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 112 عنوان خانوما بیاین سوال دارم 429 بازدید | 62 پست سلام دوستان ، من ۱۸ سالمه ۵ ساله ورزش حرفه ای انجام میدم واسه همین سینه هام آب شده🤦♀️روز به روز هم بیشتر داره آب میشه یه راهکار بگین اگه کرمی دارویی چیزی استفاده کردین که راضی بودین لطفا معرفی کنین🥲 1403/10/11 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_مهربان عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1903 وقتی میگن شوهر دقیقا منظورشون چیه😐😂 همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15069 شوهر و یک عدد کرم نرم کننده بدون کرم هم میشه😂 مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
damla822 عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 6226 وقتی میگن شوهر دقیقا منظورشون چیه😐😂 بعد زایمان سینه بزرگ میشه وگرنه هیچ ربطی نداره خدایا شکرت
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15069 وقتی میگن شوهر دقیقا منظورشون چیه😐😂 میخوای بندازیشون تومیدون مین؟ مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ملکه_مهربان عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1903 ربطش به شوهر چیه منم برام سواله یبار رفتم دکتر گفتم لاغرم چاق نمیشم گفت وقتی ازدواج کردی درست میشه منظورشون نفهمیدم😐😐 همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 8076 وقتی میگن شوهر دقیقا منظورشون چیه😐😂 فقط ی جمله مزخرف یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
ملکه_مهربان عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1903 میخوای بندازیشون تومیدون مین؟ نه واقعا دارم میگمممم😂😂 همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 7424 شوهر و یک عدد کرم نرم کننده زشته..... شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️