2777
2789
عنوان

زن و شوهرهایی که دعوا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه من واقعا بریدم آنقدر دوست دارم بره اقدام کنه برا جدایی خودم دیگه نه حوصلشو دارم نه می‌خوام بمونم ...

ببین دعوای لفظی فراموش میشه به شرط اینکه بهمدیگه فحش ندین توهین نکنید

ولی خب اگه مشکلتون ریشه ایه اون دیگه باید حلش کنید

با کسایی که تاپیک 

اره هرچی گفته عین خودشو گفته بهش😂

آخه اعصابم و خورد کرده،خونوادش بهم بی احترامی کردن از خونشون منو بیرون کردن بعد این میگه تو از ذهنت همه اونا رو پاک کن بره،الانم میگه من با خونوادم نمیای نمیری میخوای مجبور کنی من قطع رابطه کنم،گفتم گاو خونوادت تو رو آدم حسابت نکردن که به زنت بی احترامی کردن،تو اونقدر گاوی که هنوز با اونا رفت و آمد داری ولی به من نمیتونی بگی بیا بریم

نه من واقعا بریدم آنقدر دوست دارم بره اقدام کنه برا جدایی خودم دیگه نه حوصلشو دارم نه می‌خوام بمونم ...

خوب خانواده اش هر چی باشن حسابشون جداست 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

😂آفتابه گرفتین بهم ۲روز دگه آشتی میکنینالبته بنظرم دعوا کلا ب روز نکشه بهتره بد عادت میشین

😂😂😂😂نه دیگه الان بیاد خونه من کلا آدم حسابش نمیکنم حتی باهاش شامم نمیخورم

آخه اعصابم و خورد کرده،خونوادش بهم بی احترامی کردن از خونشون منو بیرون کردن بعد این میگه تو از ذهنت ...

حق داری همشون لنگه همن 

بی چشم و روها

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

وقتی اخر شب کلید انداخت اومد تو اونوقت میفهمی اشتی میکتید یا نه

اونو که میاد چون تو این شهر نه کسی رو داریم نه جایی ،ولی ما شده تو همین خونه ۱۲ روزم قهر بودیم

😂😂😂😂نه دیگه الان بیاد خونه من کلا آدم حسابش نمیکنم حتی باهاش شامم نمیخورم

ببین خواهر من خودتم دوستداریا😂😂🤣🤣 من اینجور وقتا شام برای شوهرم میکشم تا من نشینم نمیخوره طفلی 

اذیت نکن شوهرتو بابا😂بوسش کن بره

اونو که میاد چون تو این شهر نه کسی رو داریم نه جایی ،ولی ما شده تو همین خونه ۱۲ روزم قهر بودیم

اوهههههه 

پس چرا میگی بعد دعوا اشتی میکنید یا نه یجور پرسیدی فکر کردم بار اولتونه 

😂😂😂اره

سلام گلم خوبی 🥰

چیری نمونده به زایمانت 

برای منم دعا کن این مدت بگذره زود دیگه خیلی سخت شده برام 

بارداری اول راحت بودم بارداری دوم سخته برام 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خوب خانواده اش هر چی باشن حسابشون جداست

آخه جریان از این قرارها من دو ماه سر خواهر ایشون قهر کردم موندم خونه بابام،بعد دو ماه به اصرار برادرشوهرم اومدم خونه بابام نمیذاشت میگفت طلاقتو بگیر این آدم نیست فلان من گفتم اشکال ندارد ایندفعه برم ببینم چی میشه،بعد الان شوهرم یابو برداشته اومده نوشته بابا مامانتم قبولت ندارن دو روز تو خونشون نگهت نداشتن،گفتم راس میگه تو این ۲۵ سال تو بزرگم کردی بمیرم برات

آخه اعصابم و خورد کرده،خونوادش بهم بی احترامی کردن از خونشون منو بیرون کردن بعد این میگه تو از ذهنت ...

عزیزم همین حرف می تونستی خیلی قشنگ تر بگی 

نباید توهین کنی نباید بحث به حاشیه بکشی فقط در مورد همون موضوع صحبت کن و حست بگو و تصمیمت بگو 

بعد این قطع ارتباط تصمیم تو هست نمی تونی شوهرت مجبور کنی که با خانواده اش قطع رابطه کنه چون به تو بدی کردن به اون که بدی نکردن  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!