2777
2789

سلام دوستان خودم از خدا بخاطر سلامتی وداشتن خانواده ای خوب سپاس گذارم خدارو شکر بابت همسرم و بچه های سالمی که دارم خدایا هزار مرتبه شکرا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شکر گذاری باید عمیق باشد 

آب ظرفشویی که باز میکنی  باید از خدا تشکر کنی 

حتی دسشویی که میریم ازاینکه کلیه ها و روده های سالمی داریم که عمل دفع را به خوبی انجام میدهند خدا را شکر کرده خلاصه شکر گذاری را عمیقا و از ته دل ن اینکه حالا هی تشکر از خدا کنی که جاش ی چی بده بهتون انجام بدهید

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اگر تحت تاثیر شکر گذاری گروه ها یا افردای که میگن شکر گذاری کنی بیشتر میاد قرار گرفتی این شکر گراری ...

نه خاهرم من به معجزه شکرگذاری ایمان دارم وازصب تا شب هر موقع که کاری انجام میدم خدا رو بابت نعمتاش شکر میکنم 

شکر گذاری باید عمیق باشد آب ظرفشویی که باز میکنی باید از خدا تشکر کنی حتی دسشویی که میریم ازاینکه ک ...

همین که باعث بشم یک نفر یادش بیفته بخاطر نعمتهایی که داره خدارو شکر کنه همین کافیه خدایاشکرت که امروز هم بهم فرصت زندگی دادی