2777
2789
عنوان

چطوری مردا انقدر به ما حس ناکافی بودن میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 85 پست
عزیزم دوران اشنایی براین هست که طرف مقابلتوبشناسی وبیبنی وانتخاب کنی وقتی میبینی حالت باهاش خوش نیست ...

ای قربون دهنت از طرف من خودتو محکم ماچ کن . باید بفهمن دوران آشنایی یعنی چی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولش که آشنا شده بودیم خیلی اهمیت میداد هیچ شبی بدون شب بخیر نداشتیم یا اگه شرایطی پیش میومد که یه ر ...

وای چقدر این ادمای تاکسیک خودشیفته بدون عزت نفس شبیه همه رفتاراشون

از نظر من رابطه سالمی نیست و خب من کسی هستم که دارم از بیرون ماجرارو میبینم و شما تو دل ماجرا هستین ولی اگه رابطتونو با این اقا جدی بشه بعید میدونم به شما بال پرواز بده  و باعث پیشرفت اجتماعی و شخصیتیت بشه بلکه برعکس برای اینکه به روحیه خودشیفتش برنخوره بال پروازتو ازت میگیره و تبدیلت میکنه به یه توسری خور که چشمت همش دنبال محبت اونه که ایا اونم محبت بکنه یا خیر

دقیقا منم همینم میدونم داره بی محلی میکنه و داره بهش ریسپکت بد میده اما میگم ثنا آروم باش الان یه مش ...

منم دقیقا همین بودن هررفتاری که باهام میشد من وارد فاز درک کردن میشدم که اره درکش کنم الان ناراحته الان اعصتب نداره الان مشکل داره درحالی که بعد متوجه شدم هیچکدوم از اینا بی احترامی و بی ارزشی که بهت میکنن رو توجیه نمیکنه

دلیل کارتون چیه واقعا؟چطور باید باهاتون برخورد کرد که بدونید کسی که شما رو دوست داره محتاج شما نیست ...

کتاب زنان زیرک رو بخون همون فصل اولش متوجه میشی علت بی محلی مردارو.بعد یادت میده چیکار کنی اون بیاد دنبالت وقدرتو بدونه .کتاب روانشناسی تاریک رو‌هم بخونی متوجه میشی اینابازی روانیه ک وابسته خودش داره میکنه بااین کارا 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  

توازدواج فقط دوس داشتن خانواده هاکافی نیست قلبتوبذارکناروباعقلت فکرکن تمام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
به عنوان یه پسر بت میگم ۹۹ درصد همینن، دنبال مقصر نباش...

چرا درست نمی کنند خودشون رو 

چرا وقتی بهشون هم میگی یه کم بیشتر توجه کن بیشتر عقب می کشند و پررو تر می شند وفکر می کنند خبریه

وای چقدر این ادمای تاکسیک خودشیفته بدون عزت نفس شبیه همه رفتاراشوناز نظر من رابطه سالمی نیست و خب من ...

مممنونم مایا🤍 حرفات خیلی بهم کمک کرد🪻

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
کتاب زنان زیرک رو بخون همون فصل اولش متوجه میشی علت بی محلی مردارو.بعد یادت میده چیکار کنی اون بیاد ...

ممنونم الان رفتم pdf ش رو دانلود کردم بخونم🤍🤍🤍

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.