2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 6008 بازدید | 199 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شنیدم روحش که در میاد شلاقش میزنند حتی روح‌ رو که فریادش رو فقط حیوانات میشنوند

اونوقت حیوانات مغز یا گوششون جهش یافته است که صدای روح رو میشنوه؟؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چه فرقی داره کدوموری در بیاد 

گرچه فکر میکنم تخیلات رو نوشتی 

خدا ببخشش 

ولی حق الناس لخشیده نمیشه شکستن قلب ادما هم حق الناسه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
مگه ماها میتونیم بگیم کی خوبه کی بد..

اره تا حدودی میتونیم بگیم

خدا گفته زخم زبون نزنید ولی یه سریا میزنن

غیبت نکنید آبرو نبرید ولی یه سریا انجام میدن

ظلم نکنید ولی بازم اونو یه سریا انجام میدن

مسلما درحق بقیه یه سری بدی های داشته که الان اسی این مدلی حرف میزنه و چون درحق ما بدی نکرده ما از لحن اسی ناراحت میشیم

این تاپیک از دید عروسش هست

اره رو بنرش میزنن مادر دلسوز و فداکار 

بچه هاشم از نظرشدن خیر خواه یگران بود برا بقیه جان فشانی میکرده و هیچکس قدرشو ندونسته 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم