2777
2789
عنوان

بین خواستگارم و فرد مورد علاقم کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 92 پست
دوس دارم پاش بمونم دوسش دارم حس میکنم جفتمون واسه هم تکیه خوبی هستیم اون کسی هست ک میخام

همین حست دیگه دلیلی نداره به خواستگارت فک کنی

من اونموقع که میخواستم ازدواج کنم همزمان چن تاخواستگاریک جورداشتم ولی واقعادلم باشوهرم بود

واینوخوب میدونی شرایط کادردرمان سخته پس وقتی ۲تاشون شغلشون بکی باشه بهترهمودرک میکنن توکیشیکای شب وشیفت ها

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خودم پرستارم پس منوشماوضعیت وبیشتر میتونیم درک کنیمدرک کردن خیلی زیباس ولی بازخودت ببین پیش کدوم ...

سلام عزیزم یه سوال 

از پرستاری راضی هستین؟

من به خاطر پرستاری اومدم تجربی ولی الان هدفم فرهنگیانه 

میشه از پرستاری برام بگید؟

خیلی براش مهمم و بهمم فکر میکنه دوسه دوز دیگه مادرش ی عمل خیلی سنگین داره گرفتاره نمیشه تحت فشار گذا ...

به نظرم خواستگارت ببین و باهاش صحبت کن  

شاید همکارت حالا حالاها دستش به مادرش بند باشه و نتونه برای ازدواجش فکر کنه و تصمیم بگیره.  از این طرف هم اشتباهه که بخواهی گزینه های دیگه ازدواج که ممکنه آدم های خوب و متولی هم باشن ندیده رد کنی و کنار بزاری! 

بعد واقعا لازم نیست در مورد هر خواستگاری با همکارت صحبت کنی و در جریانش بزاری  چون هنوز چیزی قطعی نیست نه نامزدش هستی نه قول و قرار ازدواج با ایشون گذاشتی! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بیماری مادر کسی که دوست داری دلیل نمیشه که رابطتتون رو رسمی نکنه بهش بگو تکلیفمو معلوم کن خواستگار د ...

گفت الان شرایطم مناسب نیست و میترسم وقتی تصگیم بگیرم ک دیر شده 

ینی میگی دوباره باهاش حرف بزنم در این مورد 

بیاد جلو ؟‌

با توجه به تاپیک های قبلیت خس میکنم فرد مورد علاقت دوستت نداره من اگر جای تو باشم خاستگارم رو می‌دیدم اگر ب دلم می‌نشست ک خوب ولی اگر حتی یک درصد هم بدان ننشست قبول نمی‌کردم اونم فقط بخاطر خودم ن کسی دیگه ای منتظر فرد مورد علاقمم نمیبودم چون معتقدم خوشش بیاد خودش میاد دنبال خودم بودم

گفت الان شرایطم مناسب نیست و میترسم وقتی تصگیم بگیرم ک دیر شده ینی میگی دوباره باهاش حرف بزنم در این ...

خوب شما نمیتونی موقعیتهای از دست بدی 

اون اگه میخواستم زمین و زمان رو به هم می‌دوخت تا به شما برسه 

مسئله اینه بهم زمان خاصی نگفت گفت الان شرایطم مناسب نیست و میترسم وقتی تصمیم میگیزم ک دیر شده باشه

خب شایدواقعاشرایطش مساعدنیس توخودتوبزارجای اون مادرت مریض بودجلومیرفتی؟

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

به نظرم خواستگارت ببین و باهاش صحبت کن شاید همکارت حالا حالاها دستش به مادرش بند باشه و نتونه برای ...

من میدونم اگه دلم با همکارم باشه ک هست 

حتی اگه باهاش صحبت کنم و همه چی اوکی باشه هیچوقت بزور پای سفره ی عقد نمیرم