2777
2789
عنوان

بین خواستگارم و فرد مورد علاقم کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 92 پست
اخه میگه حتی دوست نیستیم چطور فکر میکنه که قراره بیاد با این ازدواج کنه خیلی مسخره است به خدا 😐

خب باهم صحبت میکنیم گاها 

ارتباطمون طوری نبوده جز محل کار همو ببینیم 

واقعامتوجه نمیشم بعضیامیگن اگه دوست داشت مادربهانه نمیکردعزیزم شمامادرت عمل لاشته باشه نشون میندازی دست کسی؟🥺درکش کنید

استارترعزیزم هرکس ازرفتارش مشخصه شمام باتوجه به رفتارایشون تصمیم بگیرعزیزکم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم یه سوال از پرستاری راضی هستین؟من به خاطر پرستاری اومدم تجربی ولی الان هدفم فرهنگیانه میشه ...

پرستاری شغلش سخته ولی موقعیت شغلی زیادداره ولی من خودم برگردم به گذشته فرهنگیانوانتخاب میکنم وشماهدفتوانتخاب کن بعدبراش بجنگ چون پرستاری رتبه خوب میخوادولی فرهنگیان ترازمهمه

اگ اون اقا میخادت صبر کن چند سالته ؟ بهش بگو جدی بیاد جلو ... بگو سخت نمی گیری واسه خرج و مخارج ...ب ...

بنظرت اول صبر نکنم خواستگار ببینم ؟ 

شاید اصلا شرایطش خوب نبود 

ب هیچی رسید 

فعلا بنظرت ب همکارم چیزی نگم بهتر نیس ؟؟ 

دو ماه رفتم تو ۲۷ سالگی 

واقعامتوجه نمیشم بعضیامیگن اگه دوست داشت مادربهانه نمیکردعزیزم شمامادرت عمل لاشته باشه نشون میندازی ...

منم همینو میگم شرایط مادرش مناسب نیست 

میدونم اگه پاش بمونم مردونه اونم پام میمونه 

ادم بی معرفتی نیس 

بارها گفته دوسم داره 

وقتی ی مرد بهت میگه بزرگترین ترسم بعد از شرایط الان مادرم از دست دادنه توعه 

ینی میخوادت با تموم وجود 

منم همینو میگم شرایط مادرش مناسب نیست میدونم اگه پاش بمونم مردونه اونم پام میمونه ادم بی معرفتی نیس ...

عزیزم باهم درارتباط نیسید؟🥺😳😳😳

ای وای باهم دوست نیسید؟😐😐😐😐😐😐😐😐من اینهمه نصیحت کردم فک کردم رلی چیزی هستید😐😐

خب باهم در ارتباطیم نزدیک ۶ و ۷ ماهه 

گاهی بودیم گاهی نبودیم 

ولی از هم بی خبر نیستیم