2777
2789
عنوان

بین خواستگارم و فرد مورد علاقم کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 92 پست
واینم درنظربگیرکادردرمان مشغلش بیشتره وامکان داره که دیربیادبراازدواج ولی میادمن خودم همسرم پزشکه او ...

من فکر میکنم بهتر بتونیم همو درک کنیم 

خودم کادر درمانم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فکر میکنم بهتر بتونیم همو درک کنیم خودم کادر درمانم

منم خودم پرستارم 

پس منوشماوضعیت وبیشتر میتونیم درک کنیم

درک کردن خیلی زیباس ولی بازخودت ببین پیش کدوم باارامش تری ولی وقتی دوسش داری چرازنش نشی؟

عشق خیلی مهمه عزیزم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

خواستگارت چون اگه اون فرد واقعا مورد علاقه‌ت بود به کس دیگه‌ای فکر نمی‌کردی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                     وقتی به تو خیانت می‌کنند انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری. "لئو تولستوی"                                                                            تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. "اریک فروم"

نزار علاقه دست و پاتو ببنده اون آقا اگه مادرش مریضه میتونه موقت یه نشون دستت کنه نه بهت وعده وعید بده 😒😒

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

هرکدوم میدونی اگر بچه دار شدی بلده بابای خوبی و همسر خوبی باشه کنارش آرامش داری و اخلاق دارهتوی ازدو ...

من منطقی برخورد کردم و الان حسرت زندگی هایی ک عشق توش وجود داره رو میخورم

منم خودم پرستارم پس منوشماوضعیت وبیشتر میتونیم درک کنیمدرک کردن خیلی زیباس ولی بازخودت ببین پیش کدوم ...

مسئله اینه بهم زمان خاصی نگفت 

گفت الان شرایطم مناسب نیست و میترسم وقتی تصمیم میگیزم ک دیر شده باشه  

چون به شک افتادی ک کدومپس خواستگارت انتخاب کن

تموم شدو رفت

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜