2777
2789
عنوان

تو آشپز خونه میرم گاز رو ببینم حالم بهم می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 94 پست
آره بخدا از وقتی حالت تهوع گرفتم بخاطر باردارینمی تونم هیچی بپزم نمی تونم تو آشپز خونه برم بوی همه چ ...

عزیزم ایشالا این روزات میگذره بهتر میشی،بهترین کار همونه که گفتم شوهرت بگو گاز و تمیز کنه اگه خودت نمیتونی ،بعدش فویل آلومینیومی بکشین کامل رو گازتون دیگه راحت میشی،بعد یه ماه دوماه میندازین دور ،دوبار میکشی رو گازت...تو اینترنت بزن داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ایشالا این روزات میگذره بهتر میشی،بهترین کار همونه که گفتم شوهرت بگو گاز و تمیز کنه اگه خودت ن ...

آره از اونا گرفته بودم دیگه انداختیم دور 

باید برم بخرم دوباره 

امروز گفتم باید هر طور شده تمیزش کنم 

دستت درد نکنه بابت راهنمایی و خوب حرف زدنت 

ممنون ❤️❤️❤️

معجزه شکر گزاری...

گاز پاک کن رافونه دیگه 18 روز با سرکه و ... کارت راه نمی‌افته:))

گلم ممنون میشم تاپیک اخرم رو گزارش بزنی بترکه طلا هست  اسمش

خدای  قشنگم مثل همیشه هوای منو داشته باش قربونت برم♥️ممنون میشم برای خوشبختیم صلوات بفرستین 

هروقت غذا درست کنم تمیزش میکنم 

۱۷ ،۱۸روز؟؟؟؟وایییی خداااا من روزی۱یا ۲بار تمیزش میکنم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

محلول گاز پاک کن بپاشروش بادستمال راحت پاک میشه یا اگه هیچی نداری اب بپاش یه لایه پودر ماشین بریز نیم ساعت بزارش باشچسیم پاک میشه هربار اشپزی میکنه وقتی ظرفاروشستی یه دستی هم بکش رو گاز یک دقیقه هم طول نمیکشه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

چیز خاصی نمیزنم اگه داشته باشم سیف چربی زدا میزنم نداشته باشم با اسکاچ و کف تمیز میکنم ولی تقریبا هرشب بعدشام تمیز میکنم  و چدناشو هفته ای یبار جمعه ها با اسکاچ سیمی میسابم و تاید  

هروقت غذا درست کنم تمیزش میکنم ۱۷ ،۱۸روز؟؟؟؟وایییی خداااا من روزی۱یا ۲بار تمیزش میکنم

آشپزی نکردم خودم فقط می تونم چایی درست کنم همش خونه مادرم هستم بخاطر بارداری هیچی نمی تونم درست کنم آشپزی کنم 

حالت تهوع زیاد دارم فقط این روزا میرم خونه مادرم نزدیکه یه ذره غذا بخورم 

این مدت شوهرم تخم مرغی و مرغ سرخ کرده چرب شده 

دیگه عصبی شدم با دیدنش باید تمیز کنم 🤕🤧

معجزه شکر گزاری...