2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون این آقا به من حسی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اون مردهاست که با آبجی و خواهرم خودشون نزدیک میکنن به طرفاین قد هم متشخص برخورد میکنن

خیلی مودبه

خیلی هم با احترام برخورد میکنه

به شدت هم اساتید دوستش دارن

ما خانما کاش این قوه تخیلمون نابود میشد انقدر رویایی قکر نمیکردیم نه عاشقت نیس باهاشم زیاد حرف نزن ا ...

اخه ادم تقریبا مذهبی هست

خیلی هم بین اساتید محبوبه

یعنی واقعا اینجور ادمیه؟ 

ببخشید میپرسم

اسکلی چیزی نیست ؟؟

من دانشجوی پزشکی هستم متاهل و بچه دارم. تو بیمارستان یه بخشی با یه پسری بودم مداااام به طرز مسخره و عجیبی به من توجه میکرد. هی میخواست منبع بهم معرفی کنه هی میخواست کمک کنه. تو درمانگاه جا نبود مدام بلند میشد می‌گفت شما بشین. یه کتاب یا یه تخته شاسی دستم بود می‌گفت بدین من نگه دارم شما خسته میشین.

حالا من انننننقدر پسری ام هررررجا بشینم اولین جمله م راجع به پسرمه. هممممه شون میدونستن.

بعد من خیییییییلی بهم برخورده بود. چون اطرافیان هم یه جوری نگاه میکردن.چندبار خیلی تند جوابشو دادم، خودشو جمع و جور کرد...بعد ها تو بخش های دیگه فهمیدم آدم بسیااااار شاسکولیه ببخشید اینطوری میگم البته. کلا کم داشت انگار بنده خدا...بدون هیچ هدفی صرفا دنبال غریزه می‌رفت انگار...

گفته جای خواهرشی و احتمالا حوصلش سر میره پیام میده چهارتا به قول شما راهنمایی میکنه هم حس مفید بورن ...

اخه شاغله وقتشم پره

هی مدام افلاین میشه سریع جواب منو میده و دوباره اف میشه