2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم

192 بازدید | 20 پست

داشتم با ذوق برای نامزدم یچیزی تعریف میکردم تازه اولش بودم گفت صدام میزنن نهار

خورد تو ذوقم منم گفتم خداحافط

قبلا اینجوری نبود صداش میزدن میگفت میام صبر کنین و اینا

منم دیکه براش نمیگم 

تازه بعد نهارشم زنگ نزد یه ساعته کذشته

هعی چه رفتار آشنایی

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند...                    https://www.ninisite.com/discussion/topic/15259035/%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%93%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A7

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه حق نداری. توروخدا سر هر چی زندگیو به کام خودتون زهروکوفت نکنین. شایدیادش رفته. تو هم میگفتی نوش جونت😘 با استیکر. یبارهم شما اول خوب باش و محبت کن 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

نه حق نداری. توروخدا سر هر چی زندگیو به کام خودتون زهروکوفت نکنین. شایدیادش رفته. تو هم میگفتی نوش ج ...

اخه نمیدونی با چه ذوقی و خنذه ای حرف میزدم یهو وسطش رفت

شماهم تجربع داشتی؟

بله همین الان

منم تصمیم گرفتم دیگه پیام ندم ببینم خودش پیام میده

اگه برگشت که هیچ اگه نه که تمام...

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند...                    https://www.ninisite.com/discussion/topic/15259035/%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%93%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A7

مردها این چیزهایی که حالت داستان ما زنها تعریف میکنیم براشون جذاب نیس

اونا فقط میخوان خلاصه حرف اصلی رو بگی

مثلا ما میریم مهمونی میشینیم از اول تا اخر چی شد میگیم خیلی هم خوشمون میاد یکی بره مهمو نی بیاد دوساعت تعریف کنه

مردها دراین حد دوس دارن بگی که رفتیم فلان جا خوش گذشت شیرینی و چای خوردیم و تمام