2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1381710 بازدید | 75959 پست
سلام بچه هاالان ک می‌نویسم یهو وسط ظرف شستن فسسس شدم نشستم..خدایا چی شده؟؟چند روزه همش بد بیاریدو رو ...

همه این اتفاق ها حتی اگه شوهرت توی کار قبلی بود بازم 

می افتاد 

ولی چون ذهنت درگیره مغازه است همش فکر میکنی بدبیاری آوردی 

فقط ذهنت رو رها کن 

همه این روزا میگذره 😉😉😉😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترس نداره که بالاخره باید خوب بشی یا نه.. اینجوری که از پا در میایی دختر. دارو بخور بذار خوب شی. مسک ...

😞😞😞😞قرصا رو میخوردم منگم میکرد 

گذاشتم کنار 

الان دیگه حواسم هست از کم خوابی و کم غذایی و استرس ...نیاد سراغم 

اما واقعا دوران که هورمونی میشه واقعا سخته 

دیشب رفتم دوتا امپول زدم تا بهتر شدم تونستم شب بخوابم البته دیشب تا صبح شب زنده دار بودم 

واقعا هم خسته ام مهسا 

انگار دنبال یه راهم اجی مجی خوب شم 

مهسا ما معنولیا فکر کنم ۵۰یائسه ایم. سیدها تا ۶۰میرن 

بازم ده سال مونده واقعا 

فکر کنم همین برم سراغ طب سنتی بهتره 

اونم یه رژیم غذایی سختی میده مگه میتونم من 😅😅

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام بچه هاالان ک می‌نویسم یهو وسط ظرف شستن فسسس شدم نشستم..خدایا چی شده؟؟چند روزه همش بد بیاریدو رو ...

مهسا چشم و اینا که نمیدونم ولی گاعی زیادی که ذوق میکنیم خدا یکم سربه سرمون میزاره 

من دوماه نمیشه اینجا گفتم بچه ها وسایلامون روی دور خرابی ان ...خیلیا گفتن اتفاقیه 

دیگه نگفتم 

بعد اون باز هرچی فکرشو بکنی خراب شده .هفته ای یه تیکه 

دیگه دیشب لولع اب گرم که روکش فلزی داره همچین ترکید انگار با چاقو بریدیش 

فقط صبر میکنم ببینم خدا کی نگا میندازه 

اگه به چشم معتقدی دعا بخون 

همه ی بچه های اینجا برات خوشحال شدن و انرژی مثبت دادن 

😞😞😞😞قرصا رو میخوردم منگم میکرد گذاشتم کنار الان دیگه حواسم هست از کم خوابی و کم غذایی و استرس .. ...

به هر حال مواظب خودت باش. ممکنه زیر 50 هم یائسه بشی. ولی احتماله دیگه.. برو تو کارش انشالله خوب شی. 

مهارت کامپوتر رو قبول شدماصلا فکرشو نمیکردم بدون سیستم بتونمحالا مونده آزمون کتبی اونم دعا کنید به ...

مبارکتون باشه این موفقیت

مهسا چشم و اینا که نمیدونم ولی گاعی زیادی که ذوق میکنیم خدا یکم سربه سرمون میزاره من دوماه نمیشه این ...

میدونم ماهم خیلی واسمون پیش میاد ولی ادم باید امیدوار باشه. سخته خیلی منم گاعی قاطی میکنم. 

مهسا دو‌هفته برق نرفته بود 😲😲😲😲 زرتی امروز رفتساعت نه تا ۱۱شوهر رفت تپسیهمه خواب بودن کسی بیدار ...

تپسی هم رو گوشی نصبه ؟مثل اسنپ؟ما شهرمون این چیزا نداریم فقط آژانس 😂البته اسنپ هست استقبال نمیشه ازش 

باید هفت جد راننده و صاحب اژانس رو بشناسیم تا زن و بچه سوار ماشینش بشن ....

منظورم از این سوال اینه که الان اینایی که برنامه اسنپ نصب دارن خیلی راحتن که مسافر درخواست میده بعد میرن

تپسی هم رو گوشی نصبه ؟مثل اسنپ؟ما شهرمون این چیزا نداریم فقط آژانس 😂البته اسنپ هست استقبال نمیشه از ...

اره بابا ما راحت سوار میشیم

سه هفته پیش شوهرم شیفت بود 

پسرم حالش خوب نبود دیگه با اسنپ چند تا بیمارستان رفتم

آخرش ۲ و نیم شب بود برگشتیم خونه 

ولی خدایی این آخری رو ترسیدم چون تو خیابون یدونه آدم هم نبود 🙄🙄🙄

[QUOTE=366837512]مرسی ک نوشتی 🤗💞💞مرسی مهربونم 🤗♥️♥️♥️ چقدر قشنگ تعبیر کردی با خوندش تمام صورتم پر اشک شد 😭 ..[/QUO

بزار بیام بزنمت قشنگ گریه کنی 

دختر گریه زیادیش هم خوب نیس خدای نکرده جذب میکنی اتفاقای اشک اور رو 

پاشو بابا 

اره بابا ما راحت سوار میشیم سه هفته پیش شوهرم شیفت بود پسرم حالش خوب نبود دیگه با اسنپ چند تا بیمارس ...

نه من بد نوشتم میدونم الان همه گیر شده خیلی هم سخت میکیرن تمام مشخصات راننده رو دارن 

منظور من این بود که هنوز هم مث قدیما رفتار میکنن 

مثلا من خودم زنگ میزنم میگم اقای امید بیان چرا چونکه قدیمیه میشناسیمش و اعتبار داره 

بقیه هم بد نیستن فقط انتخاب نمیشن 

اینجا همه همدیگه رو میشناسن خب

مهسا چشم و اینا که نمیدونم ولی گاعی زیادی که ذوق میکنیم خدا یکم سربه سرمون میزاره من دوماه نمیشه این ...

مهسا برای منم خیلی اینجوری پیش اومده

مخصوصا از وقتی  سرکار نمیرم

همش بهم میگن خوشبحالت 🥴🥴🥴🥴🥴

انگار همه اون روزها رو یادشون رفته الان فقط چشمشون  حقوق ماهیانه منو میبینه 😅😅😅

مهسان من یه بار به دکتر گفتم درد رو تحمل میکنم مسکن نمیخورمدکتر گفت وقتی درد شدیده توی بدن یه چیزی ت ...

اره دکتر منم در مورد یه بیماری دیگه ام گفت 

مثال ساده زد گفت درد مثل پخش رنگ هست قبل پخش شدنش جلوشو بگیر که بعدش فایده نداره 

منم دیگه بعد ۱۷سال کاملا میشناسم علائمش رو 

تا بخواد شروع بشه و شدید بشه دارو خوردم ...گاهی خب اما کنترلش سخته