2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 20 پست

تو دیگه بهش پیام نده زنگم نزن زیادم باهاش صحبت نکن بزار اون دلتنگت بشه  اگه بهش زیاد بچسبی یا خیلی باهاش صحبت کنی زود خسته میشه بزار اون بیاد دنبالت برای حرف زدنت مشتاق بشه 

من هر وقت شوهرم حرفامو نادیده میگیره انقدر باهاش صحبت نمیکنم و نادیدش میگیرم که خودش میاد سمتم که صحبت کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نمیدونم تا چه اندازه نسبت به واقعیت های زندگی متاهلی اگاهی بهت حقم میدم که ناراحت شده باشی همه متاهل ها این دوران رو گذروندیم وچون تجربه دارم میگم اگه از الان بخوای به این چیزای کوچیک واکنش نشون بدی وناراحتی پیش بیاد وقهر ودعوا راه بیفته دو روز دیگه براش عادی میشه دیگه سر بزرگترین مسئله هم اخم وتخم کنی وناراحت بشی براش مهم نیست پیش خودش میگه ولش کن عادتش مخصوصا اگه اهل قهر نباشی وخودت بخوای برای اشتی پیشقدم بشی دیگه بدتر هر دفعه مبگه خودش قهر میکنه خودشم اشتی میکنه انوقت که خودت ومشکلاتت  براش بی اهمیت میشین