2777
2789
۵۵ تومن جفتمون باهم ولی تهرانیم خرجا زیاده قسطم زیلد داریم زندگیمون خیلی معمولیه، مثلا دوساله میخام ...

عزیزممم دیدی تورو خدا منم همش میخام ی چیزی بخرم نمیشه مثلا از پارسال عید خاستم موهامو رنگ کنم ولی نتونستم تا هین الان ک باز نزدیک عیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما دونفر ۲۰ تومن فقط خرجمون میشه بجز قسطا

عزیزم ماشالله خرجتون ی کم بالاس برا دو نفر من ماهی سه چهارتمن مرغ و گوشتم میشه برنجم سالانه اس ک جزو اینا نیس میوه و سبزی جات ماهی دو تمن روغن و اینا دو تمن هر ماه

عزیزممم دیدی تورو خدا منم همش میخام ی چیزی بخرم نمیشه مثلا از پارسال عید خاستم موهامو رنگ کنم ولی نت ...

منم انقد ازینچیزا دارم

اخر ماه عروسی خاهرمه همش دارم دوتا دوتا چارتا میکنم که چجوری هم لباس بخرم هم کیفو کفشو هم پول رنگو ارایشگاه بدم. دیگه تو این شرایط ادم هیچ خرج دیگه ای نمیتونه بکنه من پوتینم رفت واسه سال دیگه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
عزیزم ماشالله خرجتون ی کم بالاس برا دو نفر من ماهی سه چهارتمن مرغ و گوشتم میشه برنجم سالانه اس ک جزو ...

فقط خوراک نه ها

ماهم گوشتو مرغمون همین حدودا میشه

ماهی۲ تومن پول اسنپم میشه ۲ تومن باشگا من ۲ تومن شوهرم

پول تفریحو مهمونو لباسو اینچیزاهم هست دیگه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
فقط خوراک نه هاماهم گوشتو مرغمون همین حدودا میشهماهی۲ تومن پول اسنپم میشه ۲ تومن باشگا من ۲ تومن شوه ...

اها اره ولی من تفریح زیاد نمیرم مهمونم زیاد ندارم لباسم دوسه ماهی یبار میگیرم برا همین گفتم

۲تامون چس تومنی هستیم 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣وای چقدر خندیدم ب این حرفت 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
🤣🤣🤣🤣🤣وای چقدر خندیدم ب این حرفت

خوب خدا روشکر 😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏