2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@دختری_ساده @شقایق187 @حلماسادات96 @خواننده_چند_ساله @فافانفسم ﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ ...

ولادت با سعادت امام محمد باقر«ع»واغاز ماه رجب،شب آرزوها«لیله الرغایب»مبارکباد.
برای هم بهترینها را  بخواهیم...
التماس دعا🙏

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

نقاشی کودکان عزیزم

طراحی سیاه مبتدی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من کارم اکستنشن مژه بود چون آموزشی خوب نبود کلی هزینه کرده بودم الآن ول کردم اگه کسی تو این زمینه می ...

ان شاء الله خدا یک شغل خوب و سالم سر راهت بزاره 

خدا به زندگیت برکت حلال بده ...

چون از نظر شرعی کار درستی نیست .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ان شاء الله خدا یک شغل خوب و سالم سر راهت بزاره خدا به زندگیت برکت حلال بده ...چون از نظر شرعی کار د ...

من مشاوره پوست مو هستم و لاین فیشال دارم 

کسی خواست به صورت آنلاین براشون مشاوره انجام میدم 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

لیلةالرغائب شب آرزوها نیست.

شب رغبتها و دغدغه‌هاست. شب خواستن برای رسیدن به آنچه شبانه‌روز، من رو درگیر خودش کرده.

آرزو یعنی دوست داشتن، اما رغبت یعنی خواستن. خواست همراه با حرکت! خواست همراه با هزینه کردن و سرمایه‌گذاری!

لیلةالرغائب شبی است که ملائک، ما و قیمت ما رو بر مبنای دغدغه‌هامون می‌سنجند. و انسانهای ارزشمند، همون انسانهای دغدغه‌مند هستند، نه انسانهای آرزومند.

امسال قبل از لیلةالرغائب از خدا بخواهیم که: خدایا ما همیشه آرزومند ظهور بودیم، اما متأسفانه کاری برا ظهور نکردیم. برای همین هم در شب آرزوها آرزومون برآورده نشد😔. اما امسال ما رو دغدغه‌مند ظهور قرار بده! تا در شب رغبتها، ملائک، ما رو بی‌قرار آمدن آقاجانمون ببینند و برای برآورده شدن رغبتمون دست دعا بلند کنند.

ببیایید برای ظهور مولامون دست‌به‌کار بشیم و دردی از دردهای عالم رو دوا کنیم... یعنی رغبت ظهور داشته باشیم، نه آرزوی ظهور!...

فردا اول ماه رجب و شب آرزوهاست،روزه فردا ثواب بسیار دارد و اعمالی از جمله نماز  برای این روز ذکر شده که میتوانید در مفاتیح یا گوگل ببینید..

التماس دعا دوستان 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
من مشاوره پوست مو هستم و لاین فیشال دارم کسی خواست به صورت آنلاین براشون مشاوره انجام میدم

سلام عزیزم 

قبول باشه بانو ✋

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
لیلةالرغائب شب آرزوها نیست.شب رغبتها و دغدغه‌هاست. شب خواستن برای رسیدن به آنچه شبانه‌روز، من رو درگ ...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
سلام عزیزم قبول باشه بانو ✋

ممنونم🌹 آیدی روبیکا👇🏼

@beauty_skin_parand

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

سلام 

ممنون خواهر ✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
@dokhisiahbakht @afsooonnn @10006016 @tamshk_qermez @migmigslowerneighbor ﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى ...

سلام 

تشکر خواهر ✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)