2777
2789
عنوان

تصورتان از عروس آخر چیه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 82 پست
راستش کسی روی عروس اخد حساب باز نمیکنن..جدیش نمبگیرن..بزرگتر عزیزتره..عروس اخرم معمولن انقد مهربونه ...

ما برعکسیم😂😂😂

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هععععی خواهر منم وسطیم یکبار با برادرشوهر کوچیکه کل کل میکردیم گفتم زنت بیاد تلافی اذیتاتو سرش درمیا ...

دقیقا بات موافقم این وسطیا بیچاره ها هیچ وق دیده نشدنن همیشه محو هستن از نظر خانواده 

اتفاقا از همه بیشتر سختی میکشه چون خانواده پسر تجربه ندارن میخان هرکاری بکنن انکار ک عروس داره ازشون ...

دقیقا همینه

عروس اول راهُ هموار تر میکنه برای بقیه

و طبیعتا دردسراش خیلللی بیشتره

مادر برای اولین بار حس میکنه دارن پسرش میبرن و گاردش خیلی شدید تره

من عروس اولم دوتا برادر شوهرم هنوز ازدواج نکردن ولی مادر شوهرم می‌گفت خدا کنه دوتا عروسی دیگمم مثل ت ...

اولش اینطوری میگه بعد ک اونا بیان ببین چطوری همین مادر شوهر تغیر کنه و عوض بشه حرفاش 

این حرفم رو ب یادگار داشته باش

من عروس اولم والا برای من اهمیت ندارد چون رفت و آمد کلا از اول محدود بود و روابط خیلی رسمی داریم باهم  

اما دو تا جاری های دیگم باهاشون پررفت و آمدن و درگیری و خوشی و تلخی زیادی با هم داشتن 

منتها شنیدم از فامیلامون که گفتن عروس اولی مون هیچ بی احترامی بهمون نکرده اما این دوتا خیلی  

دقیقا بات موافقم این وسطیا بیچاره ها هیچ وق دیده نشدنن همیشه محو هستن از نظر خانواده

چرا اتفاقا مواقعی که کار داشته باشن پسر و عروس وسطی جلو چشمشون هستن و عزیز میشن که من متنفرم از این رفتار

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
همه ی اونایی که گفتن عروس اول خودشون عروس اولن مطمئنم🤣من به تجربه دیدم کوچیکه رو بیشتر دوس دارن ولی ...

من عروس اولم

و واقعا تفاوتی نمیبینم

مگه اصلا باید عروس و دوست داشته باشن؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دقیقا همینهعروس اول راهُ هموار تر میکنه برای بقیهو طبیعتا دردسراش خیلللی بیشترهمادر برای اولین بار ح ...

من برام خیلی طلا خریدن بخدا هر روز چماق میکن میکوبن توی سرم ک برای تو زیاد خریدیم برای اینا هم محبوریم بخریم 

برای اونا از من بیشتر خریدن ها اما سرکوفتش موند واسه من

من عروس آخرم 

خانواده همسرم خوبن 

با عروس اول و من خوبن 

ولی از عروس دوم زیاد خوششون نمیاد اونم به خاطر اخلاقشه 

حرفایی میزنه که اعصاب آدم خورد میشه 

البته عروس اول که گفتم از عروس دوم بزرگتره و زودتر ازدواج کرده ولی با برادر شوهر دوم 

عروس اول خیلی تو کار خونه کمک می‌کنه من نه 

ولی خانواده شوهر به جفتمون احترام میذارن 

دومی هم احترام میذارن ولی حوصلش رو ندارن 

به نظرم اخلاق طرف باعث میشه دوسش داشته باشن یا نه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30