2777
2789

خدایی خیلی خستم خستع شدم از جنگیدن بیخودی با خودم تو جنگم با خانواده با جامعه با همه میخام یچی بخرم کلی تو ذهنم دوتاچارتا میکنم کلی خودمو عذاب میدم بلکه یچی بشه واسه تحصیلاتم ک فقط بتونم راه پیدا کنم ب دانشگاه دو ساله سر جنگ دارم باخودم دو ساله دارم میخونم ک تهش ایا نتیجه بده یا نه کلا زندگیم رو هواس چرا با زندگی ما جونا اینکارو کردن با دلار ۸۰ تومنی تو ۲۰ سالگی چ خاکی میتونم تو سرم بریزم اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط ۲۰ سالته؟؟؟ فقط ۲۰؟ 

من تو ۳۸ سالم. مجرد. بیکار. 

دچار بیماری روحی به خاطر شکنجه ها و کتکهای خانوادم.‌

جسمم...

عزیزم خواهش میکنم برو دانشگاه خودتو فرو کن شغل دولتی. 

الان اوج انرژی و توانته. رسیدی به سن من. دیگه بادت خالی میشه. 

پس تلاش کن. الان وقت عجز و ناله نیست وقت تلاشه 

عزیزم فقط ۲۰ سالته؟؟؟ فقط ۲۰؟ من تو ۳۸ سالم. مجرد. بیکار. دچار بیماری روحی به خاطر شکنجه ها و کتکهای ...

انرژی رو دارم ولی بخدا خسته شدم چیکار کنم دیگه این زندگی میست ما میکنیم همش شکنجس

انرژی رو دارم ولی بخدا خسته شدم چیکار کنم دیگه این زندگی میست ما میکنیم همش شکنجس

خسته نشو خیلی زود برا خستگی 

۱۹ سالگی دنبال روشی برای خودکشی بودم. مدام کتاب و تحقیق که جوری خودمو بکشم که کسی نفهمه خودکشی بوده. 

بسکه زجر میکشیدم از دعوا از کتک از لرزیدن از بیماری خسته شده بودم.‌

حالا با خودم میگم منی که سرنوشتم این بود ای کاش پذیرفته بودم و به جای تحقیق در مورد خودکشی ... تحقیق میکردم چطور خودمو بالا بکشم. 

خانواوم میگفتن دختر بره دانشگاه سرشو میزاریم لب باغچه میبریم تا دستو پا بزنه و تموم کنه. 

سرکارم نمیزاشتن. 

حالا این منی که ۲۰ سال پیش همسن تو بودم دارم بهت میگم الان حرف از خستگی نزن. فقط تمرکزتو بزار روی پیشرفت و برو استخدامیا شرکت کن.‌

معلوم نیست همه بختشون باز بشه. شایدم مثل من بخت بسته باشه. 

و بیکاری.... خیلی دردناک بیکاری... خودِ خودِ مرگ 

خسته نشو خیلی زود برا خستگی ۱۹ سالگی دنبال روشی برای خودکشی بودم. مدام کتاب و تحقیق که جوری خودمو بک ...

نرفتي دانشگاه؟

خواهر داري يا تك دختري

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

نکره خورده ب سینه هام حیلی دردداره باید چکا کنم تاکی اینجوریه خانما لعنت بهت نوره اولین باره میزنم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!