خدایی خیلی خستم خستع شدم از جنگیدن بیخودی با خودم تو جنگم با خانواده با جامعه با همه میخام یچی بخرم کلی تو ذهنم دوتاچارتا میکنم کلی خودمو عذاب میدم بلکه یچی بشه واسه تحصیلاتم ک فقط بتونم راه پیدا کنم ب دانشگاه دو ساله سر جنگ دارم باخودم دو ساله دارم میخونم ک تهش ایا نتیجه بده یا نه کلا زندگیم رو هواس چرا با زندگی ما جونا اینکارو کردن با دلار ۸۰ تومنی تو ۲۰ سالگی چ خاکی میتونم تو سرم بریزم اخه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خسته نشو خیلی زود برا خستگی ۱۹ سالگی دنبال روشی برای خودکشی بودم. مدام کتاب و تحقیق که جوری خودمو بک ...
عزیزم انشالله که خدا کمکتون کنه زندگیتون قشنگ تر بشه ممنون از توصیتون چشم گفتم ک تلاشمو میکنم ولی گاهی اوقات ادم از لحاظ روحی خسته میشه دوست دارم گریه کنم چون زندگیم رو هواس