2777
2789
عنوان

دوتا از همکارای متاهلم با هم رابطه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 161 پست
منم تو همین شرایط با همین همکارا دارم کار میکنم

وای چجوری تحمل میکنی 

باورکن به همکار آقام نمیومد این حرفا این ازون ها بود که من صد سال فکر نمیکردم این مدلی باشه

لایک نکن جان دل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چطور حوصله زنگ تفریح هم دارن مگه بوس گرفتن از یه مرد یا چت گرفتن چه لذتی داره که چی؟؟؟؟ شاید خییی ...

همون خوبه حوصلشون میکشه،ترسم ندارن 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
دقیییقا ازماست ک برماست همجنسامونم دلشون برای یکی دیگ نمیسوزه

دیگه خیانت برا بعضیا شده سرگرمی ...

همنجسو غیر همجنس ندارع 

هر کس باید بفکر خودش باشه برا خودش ارزش قائل باشه تا انقد کثافت نباشه 

دقیقا منم موندم این همه حوصله از کجا میاد والا خود رابطه جنسی هم برای خود من لذت خاصی نداره چه برسه ...

دقیقا،،،،، 

من سی سالم شده نه حوصله سک س دارم،،، نه حوصله مرد دارم،،،، 

میگم کاش میشد تنها رندگی کنم 

فوقش با یه مرد تماس و چت کردن اخرش چی؟؟؟؟ اخه چه لذتی داره؟؟ که چی؟؟؟؟

خیلی دل خوش و سرخوشن 

والا انگار دختر چهارذه ساله هستن،،، 

قفل کن اسی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
چقدر مغزت کوچیکه من گفتم سرم اومده نامزدم ولم کرده حلالت نمیکنم

عزیز این‌نمیتونه دلیل رها کردن نامزد شما باشه اون دنبال بهانه بوده و شمارو واقعی دوست نداشتع وگرنه خیلیا تیرگی دارن و سالها دارن زندگی میکنن

وای چجوری تحمل میکنی باورکن به همکار آقام نمیومد این حرفا این ازون ها بود که من صد سال فکر نمیکردم ا ...

به سختی 😂 البته به من ربطی نداره که دوستن یا هرچی .ولی متأهلن و محل کارم جای این کارا نیست 😒فقط منتظرم اسفند ماه عیدی سنوات و بگیرم و فروردین برم یه شرکت دیگه ،

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
چقدر مغزت کوچیکه من گفتم سرم اومده نامزدم ولم کرده حلالت نمیکنم

نامزدت یه اشغال عوضیه چه ربطی به تیرگی داشت🙄وقتی پیک می هستی و فکر میکنی مردها گل بی عیب خدان زنها اگه خیانت هم ببینن تقصیر خودشونه کمبودی دارن حتما

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است