2777
2789
عنوان

دوتا از همکارای متاهلم با هم رابطه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7210 بازدید | 161 پست
تیرگی خیلی مهمه اگر دارین درمان کنید

برو سرتو بذار زمین بمیر

که میخای بدبختی و خیانت دیدن بقیه رو به رنگ پوستشون ربط بدی و از حال بدی که بهشون میدی پول دربیاری ....

پول اینایی که سرچهارراه وایمیسن تمیزتره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید داشتن پشت کسی حرف میزدن تا زیرآبشو بزنن...اگه باز دیدی به خانمه اخطار بده بکشه کنار...بگو وگرنه ...

زنه بیشعور خودش شوهر داره 

شوهرشو دیدم چن بار میاد دنبالش 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

زنه هم شوهر داشته این بده😶

دقیییقا ازماست ک برماست همجنسامونم دلشون برای یکی دیگ نمیسوزه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چه حوصله ای دارن بخدامن حوصله شوهرمم ندارم میگک کاش با دخترم تنها زندگی میکردیم

اونم حوصله شوهرش و نداره ، این مرده واسش زنگ تفریحه

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

به نظرم زوده برای قضاوت شدن 

من سر کار نمیرم ولی یه سری یه چیزی رو برای یه نفر میخواستم بگم و دوست نداشتم بقیه بفهمن خیلی نزدیک بودیم به هم 🥴

وقتی چیزای دیگه دیده باشی ماجراش فرق میکنه ...

صرفا نزدیک بوده و نخواسته کسی بفهمه حرفی چیزی بینشون باشه ...

🤍🩶🖤
چه حوصله ای دارن بخدامن حوصله شوهرمم ندارم میگک کاش با دخترم تنها زندگی میکردیم

دقیقا منم موندم این همه حوصله از کجا میاد 

والا خود رابطه جنسی هم برای خود من لذت خاصی نداره 

چه برسه با مرد دیگم بری واقعا عجیبه

منم مادرم جایی که کار میکنه همش میگه خیلیا متاهلن همزمان دوس پسر یا دختر هم دارن یبار سر یکی از خانما که جدا شده بود تو شرکته دعوا میشه نگو همزمان شده بود صیغه دونفر 😐

متاسفانه خیانت و این جور چیزا تو همچین محیطهای کاری خیلی زیاده. بیشتر از اونچه که فکرشو میکنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کم مونده بود با هم ور برن در نیمه بسته بود

متاسفانه خیلی زیاد شده . نزدیک خونمون مغازه هست من اول فک کردم زن و شوهرن از بس که راحت بودن و به قول شما تو حلق هم بودن بعد که با خانمه ارتباط گرفتم فهمیدم دخترخاله پسرخاله هستن و جفتشون متاهل خانم ۳تا بچه داره اقا هم یه پسر

اصلا حالم بد شد دست خودم نیست دیگه نمیتونم تو اون مغازه برم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بعدش که تو رو دیدن هیچ واکنشی نداشتی مثلا چشم‌غره ای پوزخندی چیزی که از رو برن

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ