2777
2789
ف ال هم خوب نیس بعضی افراد زبانشون ف.الهست امکان داره هر خوبو بدی ک در موردت بگه اتفاق بیوفته ،کاش ...

فعلا که شما مردم رو سرگرم کردی با حس ششم که معلومه حست هم درست نیست فقط یچیز میگی آدم دل خوش می‌کنه به حرفت حس ششم سندیت نداره

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستت دردنکنه اگه راست باشه دعات میکنم

منم میشناسم یکی درخواست بده برات بفرستم کاملا حقیقت و میگه بخصوص تو بحث خواستگاری و دوست پسر که ببینی عاقبت دارید یانه رد خور نداره من از دوسال قبل ازدواجم پیشش می‌گرفتم برای ده ها نفر نیت زدم که همش درست بود 

یا سیدی بود که مامانم برای کار مهم استخاره میگرفت .. برای ازدواجم با همسرم سرکتاب باز کرد که بد اومد ...

من استخاره نمی‌دونم پیش کی بگیرم خیلی میترسم شماره ای چیزی ازش داری 

خیلی حرفای بد همزاد نحسی و....همش تاکید داشت پاکسازی کنم تا کارام درست بشه چند بار گفت پاکسازی شایدم ...

دعانویس ها همینن هر کی می‌ره پیششون میگه زندگیت خرابه جن کنارته به هیشکی نمیگن وضعت خوبه از بس کن ها کنار خودشون هست امواج منفی دارن نسبت به همه چی 

دعانویس ها همینن هر کی می‌ره پیششون میگه زندگیت خرابه جن کنارته به هیشکی نمیگن وضعت خوبه از بس کن ها ...

خدا لعنتشون کنه 

بخدا انقد حالم خرابه با وجود اینکه ۱۰ ماه گذشته هنوز آدم سابق نشدم بخاطره همون ۱۰ دقیقه حرفاش 

درخولست دوستی دادمشماره ش به من می دید اگه واقعا راست می گید و تبلیغ نمی کنید.ممنونمآدم خوبیه چطور آ ...

نه بخدا تبلیغ نمیکنم چون به خودم هر چی میگه درست من قبولش دارم فکر کنم آدم خوبی باشه آخه چیز زیادی ازش نمی‌دونم فقط جواب سوالم میده ولی دعا نمینویسه

خدا لعنتشون کنه بخدا انقد حالم خرابه با وجود اینکه ۱۰ ماه گذشته هنوز آدم سابق نشدم بخاطره همون ۱۰ دق ...

چرا اصلا رفتی پیشش وقتی میدونی یه آدمی چرت. و پرت داره میگه اصلا به حرفش فکر هم نکن اینا آدم رو افسرده میکنن که بهشون وابسته شی باز بری پیششون