2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 161 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ولی بی ادبی بده که همرو کلفت خودش میدونه

خانم محترم تو میدونی مادرش چطور آدنیه یانه ؟ شاید بهش غر میزنه یا مجبوره شاید جو خونش طوری هست با شوهرش که دل دماغ کار کردن تو خونه شما رو نداره شما چرا از برادر خودت انتظار نداری ؟

زنداداش من میومد هیچ کاری نمیکرد مینشست ما میرفتیم تو همه چی کمک میکردیم یه بار من گفتم مگه ما نوکریم به خواهرامو زنداداش بزرگم گفتم اصلا این سری کمک نکنیم رفتیم خودش دست تنها سفره رو چید غذا کشید آورد جمع کرد برد اینقدر خستع شده بود خودش شست چایی میوه هلاک بودا 😅😅الان میاد عین چی کمک میکنه 

خانم محترم تو میدونی مادرش چطور آدنیه یانه ؟ شاید بهش غر میزنه یا مجبوره شاید جو خونش طوری هست با شو ...

به داداشم بگیم مگه کمک میکنه

کلا بحث کمک نیست آدم دو تاظرف میشوره ولی این‌ه کلا ۱۰ساله عروسی و همین رفتارت باشه زشته