2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

4409 بازدید | 161 پست

الان دهساله عروسیمون

هر وقت اومده خونه مامانم ۱۰وعده هم وایسته میره بالای صندلی میشینه غذاشو میخوره پا میشه میره پذیرایی الکی بهانه بچشون میگیره

من تولد پسرم دعوتش کردم پیک‌نیک اول اومد کلی ایراد رام دوره چرااینجا گرفتین گوشیتون بده و.... خورد رفت کنار نشیت

شامش اومدیم خونه مامانم اینا اونجا مامانم کباب درست کرد اونجا هم خورد ایراد که گوشتش نپخته رفت کنار نشست

انقدر اعصابمون خرد کرده دیگه تصمیم گرفتیم بیرون رفتیم بهش نگیم

الان شش ماهه خونمون نیومده و خیلی راحتیم بخدا

خواهشا طرفدارهای عروس نیان نگن مگه کلفته

ما ازش کاری نخواستیم ولی وقتی غذا میخوری پا میشی میری زشته

شده سه وعده پشت هم خونمون باشه هرسه وعده رو همین کار میکنه

مگه من و مادرم کلفتت هستیم

عزیزم بدون رودرواسی یک بار توی جمع بهش بگو عزیزمممم نمیای کمک؟ 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعوتش نکنین،

وقتی خودش عقلش نمیکشه،چه‌کاریه خب،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یا دعوتش نگیرین

یا بگین به جهنم واسه دل داداشم که شده یه بشقاب بیشتر که نیس با داداشتون بکین بخندین خانومو محل ندین تنها بمونه 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی