2777
2789
عنوان

حالا اگه تاپیک مادرشوهر بود

68 بازدید | 10 پست

یکساله دارم امروز فردا میکنم 

میخوام انگلیسی یاد بگیرم رژیم بگیرم به خودم برسم پوستم رو درست کنم موهام رو اوضاعش درست کنم

پارسال این وقتا تصمیم گرفتم که این کارارو انجام بدم بعد به خودم گفتم امتحانات تموم بشه بعد گفتم از یک بهمن بعد گفتم یک اسفند بعد گفتم از یک فروردین سال جدید بعد گفتم امتحانا کشوری هست سخته از یکم تیر شروع میکنم تو تیر گفتم تازه مدرسه تموم شده یک ماه استراحت میکنم از مرداد 

مرداد باز گفتم از شنبه شروع میکنم بعد گفتم از یکم شهریور بعد گفتم یکم مهر یکم آبان یکم آذر بعد قطعی تصمیمم شد یکم دی باز یک دی گفتم امتحانات تموم بشه شروع میکنم مطمئنم امتحانام تموم بشه باز بهونه دیگه برای تاخیر پیدا میکنم چیکار کنم حالم از خودم بهم میخوره شدم یه دختر تنبل بی استعداد بی مصرف کثیف نمیخوامم زنده باشم دیگه خسته شدمممم

چیکار کنمم

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی هدفی تعیین میکنی باید براش انگیزه هم داشته باشی. هدف باید smart باشه. یعنی هم قابل دسترس باشه، هم زمان داشته باشه هم قابل اندازه گیری باشه. اینکه میخوام انگلیسی یاد بگیرم هدف نمیشه. مثلا بگو میخوام سطح B2 رو طی یکسال داشته باشم. براش برنامه ریزی کن. اگه طبق برنامه انجام ندادی خودتو جریمه کن

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
وقتی هدفی تعیین میکنی باید براش انگیزه هم داشته باشی. هدف باید smart باشه. یعنی هم قابل دسترس باشه، ...

الان من چه خاکی سرم بریزم

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

الان من چه خاکی سرم بریزم

اول با خودت مهربون باش. بعد یه کلاس ثبت نام کن یا شروع کن از اپ های خودآموز زبان خوندن. هدفتو مشخص کن میخوای مکالمه یاد بگیری؟ میخوای گرامر یاد بگیری یا میخوای زبان تخصصی رشتتو یاد بگیری یا چی؟ همون راه رو ادامه بده.

اینو بدون که هر آدمی اگه کاری رو دوست داشته باشه یا بهش نیاز داشته باشه حتما انجام میده. ببین این اهدافت واقعا هدف خودته یا اهداف و القای دیگران

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

راه حل دیگه هم همیار هست چه برای زبان خوندن چه لاغری.

تو همین نی نی سایت تاپیک بزن، هر هفته به هم گزارش کار بدید. اینطوری انگیزت زیاد میشه