2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی

278 بازدید | 47 پست

یکیو قضاوت کردم الان مثل سگ پشیمونم

تو برنامه تلویزیون یه دختر داشت میگف از سایت پسره رو پیدا کرده 

بعد من بلند گفتم وا چه زشت رفته تو سایت گفته تو رو خدا یکی بیاد منو بگیره 

همش ازون روز ترس دارم کارما نکنه منو بگیره منم ب حال و روز اون دچار شم 

چکار کنم براش صدقه بدم ؟ صلوات بفرستم ؟ بهش دسترسی ندارم حلالیت بطلبم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظرت چیه طرز فکرتو درست کنی؟

طرز فکر منو بی خیال هر کس طرز فکری داره و براش محترمه 

فقط از قضاوت کردنش ناراحتم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
از خدا بخواه تورو ببخشه،همین که متوجه اشتباهت شدی خیلی خوبه،خدا هم مهربونه حتما میبخشه.

خدا میبخشه بندشو چکار کنم 

عزیزم حالا جدا از دین و مذهب، یکم فکر کن بعد حرف بزن، طرز فکرتم عوض کن

گاهی از دهنت میپره دیگه

طرز فکرمم همینه به نظرم قبیحه هنوز یه دختر بره التماس یکی بیاد منو بگیره به سایت وصل شه 

نحوه فکرت واقعا محترمانه نیست

اینجوریه 

من خوشم نمیاد ازین طرز رفتار دخترا