2777
2789
عنوان

تن ماهی

70 بازدید | 12 پست

نیک ساعت پیش خوردم استرس دارم چیکار کنم . یا اینکه جوشوندم ولی وقتی خوردم بعضی جاهاش رگه های قهوه ای داشت. زیاد نخوردم . الان از ترس پانیک شدم . چیکار کنم ممکنه فاسد بوده؟ ولی طعم و بوش خوب بود

بارداری؟

نه طوریت نمیشه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐رگ و اینا عادیه حدودا 

موجود زنده بوده ها...  

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
آخه گوگل زدم نوشته بود رگه های سیاه یا قهوه ای یعنی فاسد شده

شما گوگل کن ناخنم کج شده انواع و‌ اقسام سرطان و بیماری لاعلاج میبنده بهت،گوگل دری وری زیاد مینویسه ما هزار بار تن ماهی این مدلی خوردیم هیچیمون نشده

بلندترین فریاد من سکوت من است...
شما گوگل کن ناخنم کج شده انواع و‌ اقسام سرطان و بیماری لاعلاج میبنده بهت،گوگل دری وری زیاد مینویسه م ...

حق😂😂من یه مشکلی پیدا کردم زدم نت 

گفته بود سرطان داری 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست