2777
2789
عنوان

آشنایی که زیاد طول بکشه

325 بازدید | 37 پست

دیدین دخترا پسرا مخصوصا دهه هشتادیا باهم تو رابطن مثلا ۲ ۳ سال . بعد میگن قصدمون آشنایی برا ازدواجه.  خب آشنایی ۶ ماه بسه . بعد ازدواج سفید میکنن . خانوادشون چجوری قبول میکنن ؟ این رابطه آخریم داره ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم واقعا چرا چطور ازدواج سفید قابل باوره..

وقتی حتی ازدواج قبول ندارند ونسبت به مردا حس بدی دارن وفکری کنن که درحال خیانته بعد چطور باازدواج سفید راضی میشن

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

6سال دوست بودیم بعد دوسال دوستی به قصد ازدواج 

وقتی موقعیت ازدواج نباشه میشه بگید چه جوری ازدواح کنیم؟😂

مگه میشه بدون هیچ ازدواج کرد 

اشنایی میگید 6ماه که وضع زندگی ها این شده دیگه 

نه 6سال خودمو قبول دارم نه 6ماه شما 

ازدواج سفید نکردیم اما همسرم میومد خونمون من میرفتم اونجا، سفر میرفنیم زیر نظر خانوادم 

چیز عجیبی نیست واقعا!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مزخرفه 

نمیدونم با چه دلی این کارو میکنن 

چه خبره آشنایی دو سه سال ؟ اصلأ تو بگو یه سال عمرا 

تهشم یارو بیاد بگه نه ما به درد هم نمیخوریم و عمرمون تلف بشه 

ازدواج مث هندونه دربسته هستش چه یک ماه چه ده سال کسی که خراب باشه خرابه ، کسی هم که آدم باشه آدمه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نمی دونم واقعا چرا چطور ازدواج سفید قابل باوره..وقتی حتی ازدواج قبول ندارند ونسبت به مردا حس بدی دار ...

ازدواج سفید یعنی کشک  ، یعنی برا سرگرمی میخامت . تا دختر اهل زندگیشو پیدا کنه 

خانواده کاملا اصیل با آبرو سالم خبرندارن

دقیقا   خبرهم داشته باشن چکار می تونن بکن؟  قبح قضیه بریزه جلو چشمون بدتر می‌کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم