2777
2789
عنوان

کسی بخاطر چشم نظر زندگیش خراب شده

197 بازدید | 37 پست

میشه بگید چیکار کردید درست شد😔

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من...درست نشده هنوز..‌نزدیکه ۲ ساله ریختیم بهن.شوهرم صدام و نمیشنوه دیکه...

سوره بقره پخش کردن تاحالا خونتون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من اعتقاد ندارن،اما دوستم اصرار کرد،دعا هم گرفتم.۳ تومن پول دادم...تنش زندگیم واقعا بیشتر شد‌‌ه

دعا چرا گرفتین دعا کار شیطانیه گناه بزرگ اجنه میندازه به زندگی

سوره بقره پخش نکردین خونتون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من...درست نشده هنوز..‌نزدیکه ۲ ساله ریختیم بهن.شوهرم صدام و نمیشنوه دیکه...

چیشد که چشم زدن؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اره دیر فهمیدم کار از کار گذشت

سوره بقره پخش کردین خونتون یا نه

یعنی هیچ کاری انجام ندادیم براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا چرا گرفتین دعا کار شیطانیه گناه بزرگ اجنه میندازه به زندگیسوره بقره پخش نکردین خونتون؟

۵ تا تیکه کاغذ اشغال داد...افتضاح بود اصلا.ما خیلی خوب و خوشبخت بددیم،همه چی ریخت بهم

من اصلا مذهبی نیستم.نیترسم چون اعتقاد ندارم،توهین باشه

اها خب 

سوره بقره پخش کردن از دعا گرفتن ساده تر ه که

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوره بقره پخش کردین خونتون یا نهیعنی هیچ کاری انجام ندادیم براش

عقد بودیم متاسفانه دور از هم بودیم دورشو گرفتن و دور منو نذاشتن خودمون باهم سنگامونا وا بکنیم خدا لعنتشون کنه