2777
2789

امروز روانپزشک رفتم این سه تا رو برام نوشت گفت تابیست روز مصرف کنی بعد بیای 

شماها بعد مصرف بهتر شدین ؟

باعث گیجی و خواب الودگیتونم شده یا نه؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسنترا صدیکم خوابم میگیره بعدشولی فوق العادس

برا من اسنترا۵۰ نوشته گفته تا یک هفته نصفشو بخوری

از هفته دوم کامل ...

به نظرتون این داروها تاثیر منفی روی مغز میزاره یا نه؟

من خودمم الان خوردم حس میکنم حالم خیلی بهترشده

برا من اسنترا۵۰ نوشته گفته تا یک هفته نصفشو بخوریاز هفته دوم کامل ...به نظرتون این داروها تاثیر منفی ...

سگات چه نازن 🥹

نمیدونم ولی حال من که عالی میشه باهاشون

اصلا نحورم با همه دعوا دارم

آسنترا برای چی خوبه؟

پوکساکیم من خوردم اصلا اثری نداشت

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

سلام دخترم خوبی؟ رفتی دکتر به سلامتیپسرم ریتالین میخوره خیلی خوبه براش

سلام عزیزم من خوبم قربونتون برم❤❤

اره امروز رفتم و همه ی مشکلاتم و کامل گفتم 

برا منم  ریتالین نوشته صبح و عصر نصفشو قبل مطالعه بخورم ...الان یه نصف خوردم حس میکنم حالم خیلی یهویی عوض شد و بهترشد

برا من اسنترا۵۰ نوشته گفته تا یک هفته نصفشو بخوریاز هفته دوم کامل ...به نظرتون این داروها تاثیر منفی ...

فقط آسنترا نوشته من آسنترا اصلا نتونستم تحمل کنم میگن ۳هفته باید بخوری تا بدنت عادت کنه خوش به حالت علائم بد نداشتی خیلی ها تا چند هفته حالشون بد میشه 

برای بیش فعالی ؟منم می‌خوام داروی تشنج دخترم ک قطع شد دوباره ببرم براش دارو‌بنویسن

اختلالADHD تشخیص داد 

من تمرکز ندارم حتی یه خط کتاب بخونم

سلام عزیزم من خوبم قربونتون برم❤❤اره امروز رفتم و همه ی مشکلاتم و کامل گفتم برا منم ریتالین نوشته ص ...

خدانکنه دختر خوبم ❤️

آفرین که رفتی و به حرف گوش دادی عزیزم 😊

پسر من روزی دو تا میخوره چون رگه هایی از بیش فعالی داره 

وخیلی بهتره خداروشکر 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
سگات چه نازن 🥹نمیدونم ولی حال من که عالی میشه باهاشوناصلا نحورم با همه دعوا دارم

سگای من نیستن عزیزم😍❤ 

منم یه ساعت پیش خوردم یهویی حالم خوب شد 

آسنترا برای چی خوبه؟پوکساکیم من خوردم اصلا اثری نداشت

داروی ضدافسردگی و اضطراب و عدم تعادله 

برا من شبی یدونه گفته بخورم هم استرس شدید دارم هم میگرن 

فقط آسنترا نوشته من آسنترا اصلا نتونستم تحمل کنم میگن ۳هفته باید بخوری تا بدنت عادت کنه خوش به حالت ...

برا من علاوه بر آسنترا ریتالین و پوکساکیم هم نوشته 

من آسنترا و ریتالین و پشت هم خوردم تاالان علائمی نداشتم  شما چجور علائمی داشتید مگه؟

البته دکتر گفت ممکنه استرست بیشتر بشه تو این بیست روز بعدش عادی میشه ...