2777
2789
عنوان

قرص آسنترا و ریتالین و پوکساکیم کسی مصرف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست
داروی ضدافسردگی و اضطراب و عدم تعادله برا من شبی یدونه گفته بخورم هم استرس شدید دارم هم میگرن

آها انشالله بهتر بشی عزیزم 

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

خدانکنه دختر خوبم ❤️آفرین که رفتی و به حرف گوش دادی عزیزم 😊پسر من روزی دو تا میخوره چون رگه هایی از ...

اره روانپزشکم گفت باید همون موقع ادامه میدادی 

ممنون از شما که کمک کردین ❤ 

ان شا.... حال پسر شما هم کامل بهبود پیدا کنه و منم همینطور😍

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره روانپزشکم گفت باید همون موقع ادامه میدادی ممنون از شما که کمک کردین ❤ ان شا.... حال پسر شما هم ک ...

قربون دختر قشنگم 

چون حالت هات یک جوری شبیه پسرم بود گفتم و اون همه اون دوتا خانم بی ادبی کردن به من و واقعا خودشون هم احتیاج به درمان دارن 

من به احترام شما دیگه چیزی نگفتم که تاپیکت بسته نشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
قربون دختر قشنگم چون حالت هات یک جوری شبیه پسرم بود گفتم و اون همه اون دوتا خانم بی ادبی کردن به من ...

قربون شما مامان مهربون❤🍒

اره خودمم فکرنمیکردم بیش فعالی داشته باشم تصورم از بیش فعالی بچه ای بود که خیلی شیطونی میکنه و بالا وپایین میپره ....من از جانب اون دوتا از شما عذر میخوام البته منم وارد بحثتون نشدم و حرفی نزدم چون تصمیم قطعیمو گرفته بودم و میدونستم صدسالم برم روانشناس بازم جواب نمیگیرم  

همه ی این بیقراریا و از پای میز درس بلند شدنا بخاطر بیش فعالی بود که تو اصلا فکرشم نمیکردم 

بازم ممنون از شما که راه درست و نشونم دادید 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
قربون شما مامان مهربون❤🍒اره خودمم فکرنمیکردم بیش فعالی داشته باشم تصورم از بیش فعالی بچه ای بود که ...

خواهش میکنم قشنگم امیدوارم بهترین ها در انتظارت باشه به بالاترین مدارج علمی و خوشبختی و عاقبت بخیری تو زندگیت برسی ❤️

بیش فعالی طیف های مختلف داره من الان پسرم یک رگه هایی داره ازش فقط هم تو محیط های شلوغ براش رخ میده تو خونه آرومه

هرچی آرزوی خوب مال تو